3-4 april 2022

Kom naar showUP


showUP is dé inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het concept showUP is uniek en innovatief, de opzet is ruim en divers.

Op de komende editie zullen bijna 350 exposanten aanwezig zijn. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

showUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. showUP is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registratie start half november.

VEELGESTELDE VRAGEN

Openingstijden
Zondag 3 april 2022, 10:00 - 17:00 uur
Maandag 4 april 2022, 10:00 - 17:00 uur

Corona Maatregelen
Bezoekers registreren voor een bepaalde dag
De beurs sluit om 17:00 uur
Toegang op vertoon vaneen geldige Corona QR-ode (gevaccineerd, getest, genezen)
 

Locatie
showUP wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De locatie is gunstig gelegen in de randstad en ten opzichte van het Schiphol, en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Kijk hier voor BEREIKBAARHEID VAN DE EXPO HAARLEMMERMEER

Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein voor de deur. Tarief € 8,00.

Adres
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen