4-5 februari 2024

Kom naar showUP


showUP is dé inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het concept showUP is uniek en innovatief, de opzet is ruim en divers.

Op de komende editie zullen  meer dan 300 exposanten aanwezig zijn. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

showUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. showUP is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registratie start circa drie maanden voor aanvang van de beurs.

VEELGESTELDE VRAGEN

Openingstijden
Zondag 1 september 2024, 10:00 - 17:00 uur
Maandag 2 september 2024, 09:00 - 17:00 uur

Locatie
De najaarseditie van showUP wordt gehouden in de Branbanthallen. De locatie is gunstig gelegen en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Kijk hier voor BEREIKBAARHEID VAN DE BRABANTHALLEN.
Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein voor de deur. 

Adres
Brabanthallen
Diezekade 2
5222AK DEN BOSCH