4-5 september 2022

Kom naar showUP


showUP is dé inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het concept showUP is uniek en innovatief, de opzet is ruim en divers.

Op de komende editie zullen bijna 350 exposanten aanwezig zijn. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

showUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. showUP is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registratie start circa drie maanden voor aanvang van de beurs.

VEELGESTELDE VRAGEN

Openingstijden
Zondag 4 september 2022, 10:00 - 17:00 uur
Maandag 5 september 2022, 9:00 - 17:00 uur
 

Locatie
showUP wordt in september gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. De locatie is gunstig gelegen en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Kijk hier voor BEREIKBAARHEID VAN DE BRABANTHALLEN

Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein voor de deur. 

Adres
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK  DEN BOSCH