2+3 februari 2020

Kom naar showUP

showUP is dé inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het concept showUP is uniek en innovatief, de opzet is ruim en divers.

Op de komende editie zullen bijna 350 exposanten aanwezig zijn. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

showUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. showUP is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registreer HIER.

VEELGESTELDE VRAGEN

Openingstijden
Zondag 2 februari 2020, 10:00 - 18:00
Maandag 3 februari 2020, 10:00 - 18:00

Locatie
showUP wordt gehouden in het "EXPO Haarlemmermeer". De prachtige architectuur creëert een perfecte omgeving voor showUP. De locatie is dichtbij de luchthaven van Schiphol AMS en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Er is elke 10 minuten een busdienst (lijn 300) van en naar, Schiphol, Haarlem en Hoofddorp. De bus stopt vlak voor het beurscomplex.

Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein voor de deur. Parkeertarief is € 8,00.

Adres
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen