5-6 september 2021

Kom naar showUP

showUP is dé inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het concept showUP is uniek en innovatief, de opzet is ruim en divers.

Op de komende editie zullen bijna 350 exposanten aanwezig zijn. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

showUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. showUP is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registreer HIER.

VEELGESTELDE VRAGEN

Openingstijden
Zondag 5 september 2021, 09:00 - 13:30 en 14:00 - 19:00 uur
Maandag 6 september 2021, 09:00 - 13:30 en 14:00 - 19:00 uur

LET OP: Om bezoekers te spreiden en zo te grote drukte te voorkomen vragen wij je om je te registreren voor een specifieke dag en tijdslot.

Locatie
showUP wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De locatie is gunstige gelegen in de randstad en ten opzicht van het Schiphol en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Kijk hier voor BEREIKBAARHEID VAN DE EXPO HAARLEMMERMEER

Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein voor de deur. Tarief € 8,00.

Adres
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen