1+2 September 2019

Happy Horse

Stand number A.60

Kids growUP

www.happy-horse.eu

info@happy-horse.eu

Over Happy Horse
Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

Lekker wegdromen met het Dream Team
Dit droom team bestaat uit Muis Marin, Schaap Skyler en Ezel Devan. Deze knuffels zijn gemaakt van heerlijk zachte pluche in mooie kleuren waardoor ze prachtig staan op iedere slaapkamer en je heerlijk met ze weg kan dromen. Een echt dream team dus!

Trouwe vriend
Dog David is een echte trouwe vriend die altijd tijd heeft voor een knuffel. Ga je op pad, dan wil David graag met je mee! Als dat geen echte vriendschap is…

Koele Kikker
Frog Flavio is zeker cool met zijn zachte vacht en met zijn mooie groen kleur springt hij overal tussenuit!

Lama
Lama’s zijn hot dit jaar. Bij Happy Horse mag een lama dus zeker niet ontbreken. Lama Lily in roze, Lama Lush in Ivoor en Lama Linden in groen stelen met hun zachte wollige vacht zeker de show!

Duik lekker je bed in…
met de nieuwe Walvis Waylon en Dolfijn Dobber. Naar bed gaan wordt een feestje met deze knuffels. Ze zijn heerlijk zacht en zien er ook nog eens prachtig uit!

Happy Horse Happy Horse Happy Horse Happy Horse Happy Horse Happy Horse
Reset filter
Also look at: