27-28 September 2020

David Fussenegger

About us

In het West-Oostenrijkse Altach/Vorarlberg wordt al sinds 1832 het beste katoen verwerkt tot katoen gemixte draden voor premium textielproducten. David Fussenegger was bijna 180 jaar een waar familiebedrijf, totdat het in de lente van 2011 werd overgnomen door Jürgen Spiegel en Gottfried Wohlgenannt, die welliswaar beiden al langere tijd voor David Fussengger werkzaam waren.

David Fussenegger brengt ieder jaar een prachtige en opvallende collectie kussens en plaids; vooral voor woon- en slaapkamer, maar ook voor de kinderkamer. Zo biedt David Fussenegger jaarlijks een ontzettend leuke collectie kinderplaids en bijpassende accessoires
zoals kussentjes en kinderponcho’s. Alle producten beschikken over een hoge mate van katoen. Het substantiële gebruik van dit natuurlijke materiaal maakt de producten van David Fussenegger erg zacht en comfortabel, en daardoor prettig in gebruik.

De eigentijdse plaids en kussens zijn vooral warm en zacht, maar veelal ook erg hip en trendy. Daarnaast is David Fussenegger zeer betaalbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt. De meeste producten zijn bovendien oneindig met elkaar te combineren en voor zeer diverse doeleinden te gebruiken; voor binnen én buiten. Zo zijn plaids en kussens natuurlijk heerlijk voor op de bank of op het bed, maar ook lekker warm in de auto of ideaal voor een gezellige picknick.