6-7 February 2022

Klorofil

About us

Welkom in de Magische wereld van de Klorofil! Elke ochtend komt de zon op in het land van de Klorofil; vriendelijke dieren die in harmonie leven met de natuur.

Elk gezin leeft in een natuurlijke omgeving; bossen en weiden, meren en rivieren... Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen? Of te werken in een champignon!

De Klorofil zijn heel actief: ze planten en oogsten groenten en fruit, verzamelen honing en maken jams en taartjes. De Klorofil kinderen spelen in de natuur wat een oneindige bron van verbeelding is. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en draaien rondjes tussen de blaadjes.

Klorofil families komen vaak samen in de magische boom. Hier organiseren zijn feesten ter ere van de natuur zoals lente, geboorte en de eerste sneeuwval. Het verhaal is pas net begonnen want achter de bergen kunnen nog veel meer Klorofils zijn... Ga ze ontmoeten en laat ze vele avonturen beleven!

Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verassende ''POP!'' effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden!

Categories
Kids
Gadgets & Gifts

Highlights from the collection

Prices shown are recommended retail prices

Klorofil speelset de Magische Speelboom
Klorofil speelset de Magische Speelboom
Druk op het knopje en ''POP''! de Magische Speelboom opent en onthult al zijn geheimen: een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en zelfs een garage! In de Magische Wereld van de Klorofil staan de natuur en haar bewoners centraal. In deze nieuwe werel
€ 49,99
Klorofil speelset de School
Klorofil speelset de School
Het is tijd om naar school te gaan! Deze school is een fantastische nieuwe speelset in de Klorofil wereld! Juffrouw Callie de vogel staat klaar om haar leerlingen, Hugo de wasbeer en Lola de schildpad, te verwelkomen in deze leuke school. De Klorofil s
€ 54,99