27-28 September 2020

Silk Route

Fashion & Accessoires Dutch Design Fair Trade

www.silkroute.nl

Via Fashion Statements
www.fashionstatements.nl
info@fashionstatements.nl

Tegenwoordig is Silk Route een van de meest toonaangevende merken in shawls en sieraden in Europa en daarbuiten, en wordt het merk Silk Route verkocht in boutiques en winkelketens in het midden-hoog segment over de hele wereld.

Bij Silk Route streven wij naar duurzaamheid en geloven niet in ‘fast-fashion’: we kiezen voor goede kwaliteit en creëren ontwerpen die niet alleen geschikt zijn voor dit seizoen of jaar, maar voor vele toekomstige jaren. Hoewel we voortdurend nieuwe ontwerpen ontwikkelen, zijn er ook enkele ontwerpen die elk seizoen terugkeren. Verder concentreren we ons op het minimaliseren van onze impact op het milieu. We ontwikkelen per jaar slechts 2 collecties. Onze collecties worden geconsolideerd in het verre oosten, en per zeecontainer naar Nederland verstuurd om zo weinig mogelijk transport te gebruiken. Dit klinkt simpel, maar het vergt veel planning en constante communicatie met onze fabrieken in het Verre Oosten vanuit onze kant.

Onze keuze voor uitstekende kwaliteit is verstrikt met een aangeboren gevoel voor gerechtigheid: we geloven dat in de totale keten van het creëren en produceren van onze accessoires alle partijen zouden moeten profiteren.

Silk Route Silk Route Silk Route Silk Route Silk Route
Reset filter
Also look at: