2+3 February 2020

Moesk.

Stand number E.251

Fashion & Accessoires Dutch Design Sieraden

www.moesk.nl

info@moesk.nl

Sieradenmerk Moesk. is opgericht in 2018 en bestaat uit een liefdevolle samenwerking tussen moes Jet en dochter Kiki. De experimentele, minimalistische en handgemaakte oorbellen, kettinkjes en ringen zijn er in de materialen silver 925 en solid gold 14k.

Wij geven om mens, milieu en duurzaamheid en trekken dit met aandacht door in onze productie. Zo zijn onze leveranciers van de edelmetalen aangesloten bij het Goud Convenant en maken we gebruik van gerecyclede en natuurlijke materialen in onze presentaties en verpakkingen.

De makers
Het idee Moesk. op te richten is ontstaan nadat Jet zelfgemaakte oorbellen cadeau had gedaan aan Kiki. De complimentjes en de vraag waar Kiki de oorbellen gekocht had maakte ons enthousiast om een collectie vorm te geven en andere mensen de mogelijkheid te bieden de minimalistische oorbellen te dragen.

De gezamenlijke liefde voor ambacht, minimalisme, experiment en accessoires heeft bijgedragen aan onze bijzondere samenwerking.

Moes Jet kan haar creativiteit kwijt in het edelsmeden en deelt haar kunde graag met Kiki. Kiki heeft zowel aan de Design Academy als de Kunstacademie gestudeerd. Haar gevoel voor vorm -en kleurgebruik in combinatie met de ervaring van Jet maakt Moesk. tot een perfect duo!

Moesk. Moesk. Moesk. Moesk. Moesk. Moesk.
Reset filter
Also look at: