6-7 February 2022

Structuurjunkie

Alles om jouw leven te structureren.

Contact

About us

Met ruim 50.000 verkochte exemplaren behoren de Structuurjunkie-producten van Cynthia Schultz tot de bestverkochte uitgaven van uitgeverij Blossom Books. Door de planexpertise van Cynthia én de grote zorg om een mooi product af te leveren, heeft Structuurjunkie al duizenden tevreden gebruikers!

Heb jij een passie, maar kom je er nooit écht aan toe? Is het chaotisch in je hoofd? Lijken er te weinig uren in een dag te zitten? Wil je meer bereiken, maar weet je niet hoe? Dan zijn de Structuurjunkie-producten echt iets voor jou!

Categories
Stationery & Boeken

Highlights from the collection

Prices shown are recommended retail prices

Oranje planner - Academisch jaar 2021/2022 (A4)
Oranje planner - Academisch jaar 2021/2022 (A4)
Deze 2021/2022 planner loopt van half augustus 2021 tot en met begin september 2022. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje.
€ 25,99
Blauwe planner - Kalenderjaar 2022 (klein)
Blauwe planner - Kalenderjaar 2022 (klein)
Deze 2022 planner loopt van eind december 2021 tot en met begin januari 2023. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje.
€ 20,99
Mintgroene planner - Datumloos (klein)
Mintgroene planner - Datumloos (klein)
Deze planner heeft duidelijke jaaroverzichten, 12 maandoverzichten én 56 weekoverzichten. Achterin vind je lijntjespagina’s en een handige envelop voor je losse papieren.
€ 20,99
Lichtgrijs notitieboek
Lichtgrijs notitieboek
Dit prachtige lichtgrijze notitieboek met gunmetal metallic details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.
€ 12,99
Dagboek
Dagboek
Heb jij altijd al een dagboek willen bijhouden, maar komt het er gewoon niet van? Het Structuurjunkie Dagboek geeft je het duwtje in de rug dat je nodig hebt. Inclusief pixeldagboeken.
€ 17,99
Goed werk
Goed werk
Cynthia Schultz hielp al vele duizenden mensen productiever en effectiever te werken, zowel met haar Structuurjunkie-producten als haar (online) cursussen. In 'Goed werk' bundelt Cynthia al haar kennis over plannen en productiever (thuis)werken.
€ 17,49