3-4 April 2022

NoMorePlastic

Shoppers made of recycled bed linnen and table cloth

Stand number A.33

Contact

www.nomoreplasticbags.nl
info@nomoreplasticbags.nl
Rijnstraat, 48
2025rS Haarlem Nederland
0615309255

About us

Begin juni 2018 werd ik geconfronteerd met het zoveelste nieuwsbericht over het plastic afval probleem. Dit keer was een griend het slachtoffer. Aangespoeld op een strand in Thailand met maar liefst 8 kilo plastic in z’n maag!

Op dat moment was ik op vakantie op Samos. Hier werd ik mij ervan bewust dat dit niet zo zeer een probleem is in Thailand alleen… overal in het straatbeeld van Samos kwam ik plastic afval tegen. Een paar dagen later, op 5 juni 2018, was het World Environment Day. Dat was voor mij het teken aan de wand: hier moet ik iets mee doen.

Het plastic afval bestaat voor het grootste gedeelte uit plastic wegwerp tasjes. Daar komen gelukkig steeds meer verboden op.
Toch verkopen winkels nog steeds plastic tassen.
En daar wil ik vanaf!

Met onze NoMorePlastic shoppers wil ik jou een alternatief bieden voor de plastic tas(sen) die jij gebruikt voor jouw boodschappen. De shoppers zijn gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens.
Met de vele leuke en lokale prints hoop ik dat er altijd een is die jij mooi vindt!
Zo heb jij een shopper die je met trots draagt en dus niet thuis vergeet.
Zo ban jij de plastic tas uit jouw leven. De plastic tas die uiteindelijk potentieel in de oceaan zou kunnen belanden.

Met de aanschaf van jouw favoriete NoMorePlastic shopper steun jij het goede doel. 10% van de NoMorePlastic opbrengst wordt gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation. De Plastic Soup Foundation genereert continu aandacht voor de plastic vervuiling, zorgt voor educatie over het probleem én stimuleert oplossingen om de plastic soep aan de bron te bestrijden. Meer informatie vind je op https://www.plasticsoupfoundation.org/.

Help jij mee? Om alle plastic tassen te bannen uit het straatbeeld?

#nomoreplastic

Ernst-Jan Koole
Founder NoMorePlastic

Highlights from the collection

Prices shown are recommended retail prices

NoMorePlastic shopper Zebra
NoMorePlastic shopper Zebra
Animal print tassen. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Luipaard en panter prints heb je al, maar een zebra print nog niet. Ook wel eens lekker voor de afwisseling. Extra leuk: gooi de zebra shopper op de grond en je hebt zomaar voorrang... Wel weer opr
€ 24,95
NoMorePlastic Shopper Plastic soep is vies
NoMorePlastic Shopper Plastic soep is vies
Je houdt van soep. Tomatensoep, mosterdsoep en kippensoep. Plastic soep, dat is niet echt jouw ding. Ook niet van alle vissen, dolfijnen, walvissen én schildpadden in de oceaan trouwens. Dus gaaf dat jij dat statement wilt maken met deze NoMorePlastic sho
€ 24,95
NoMorePlastic Shopper Luipaard
NoMorePlastic Shopper Luipaard
Luipaard print tassen zijn helemaal jouw ding. Luipaard- , tijger- en panter print. Je vindt het allemaal geweldig. Op de catwalk zie je de animal print terug in allerlei vormen. Broeken met luipaardprint, jassen met tijgerprint, jurkjes met panterprint.
€ 24,95