inschrijfformulier showup 3+4 september 2017

Met het formulier op deze pagina kun je je aanmelden voor deelname aan showUP. Meer informatie over de mogelijke vormen van deelname vindt je HIER.

Heb je al eerder deelgenomen en zijn je bedrijfsgegevens ongewijzigd? Vul dan HIER het verkorte inschrijfformulier in

 
 
bedrijfsgegevens
hier vult u de officiele algemene gegevens in van uw bedrijf. Deze gegevens worden gebruikt in de administratie en voor facturatie.
facturatie t.a.v. *
facturatie t.a.v.
adres
adres
http://
CONTACTPERSOON
Hier vul je de gegevens in van de contactpersoon die de deelname aan showUP coördineert. Deze gegevens worden gebruikt voor e-mail contact over deelname.
*
*
INSCHRIJVING
Wij wensen deel te nemen aan showUP op 3+4 september 2017
basis unit
De basis unit van 12 m2 bestaat uit een achterwand van 2,44 m en één presentatietafel. De unit van 18 m2 heeft een achterwand van 3,66 m en twee tafels. Zie ook de specificaties stands.
premium stand
De premium stand bestaat uit een achterwand van 2,75 m hoog, geschilderd in een kleur naar keuze, en een berging. Zie ook de specificaties stands.
space only
Als je over een eigen presentatie beschikt of als je zelf een stand wilt bouwen, kun je kale ruimte huren. Minimale ruimte is 15 m2 . Het standontwerp dient vooraf door ons goedgekeurd te worden. Verplichte deadline voor het insturen van het standontwerp is 15 december.
small labels & starters
Voor een beperkt aantal starters en kleinere labels hebben we speciale mogelijkheden. Bekijk de specificaties voor een gedetailleerde omschrijving en de voorwaarden.
licht & elektra
Stands worden standaard opgeleverd zonder licht en elektra. Je kunt hier aangeven of je een standaard aansluiting van 2 kW wenst af te nemen. Ook kun je spots aan de algemene truss bestellen die je stand verlichten.
aantal spots
Alle bedragen zijn exclusief 21% btw
MARKETING & PR
Deelnemers aan showUP worden vermeld op de website www.showup.nl met naam link naar hun website. Op de website www.showupbrands.com worden de merken die vertegenwoordigd worden opgenomen.
Bedrijfsnaam en web-adres waarmee je op de website www.showup.nl opgenomen wilt worden.
Op de website www.showupbrands.com staan alle merken die op showUP vertegenwoordigd zijn. Hieronder kun je aangeven met welke merken je deelneemt en de bijbehorende teksten en websites doorgeven. Deelnemers kunnen meerdere merken vertegenwoordigen. Vertegenwoordig je meer dan 2 merken stuur dan een aparte mail met namen en websites naar info@showup.nl.
Op showupbrands.com worden van ieder merk 3-5 foto's opgenomen. Beeldmateriaal (hires JPG's) kan gestuurd worden naar info@showup.nl.
ONDERTEKENING
akkoord deelnemingsvoorwaarden *
datum *
datum