3+4 februari 2019

Global Affairs

Kids Gadgets & Gifts Dutch Design

www.globalaffairs.nl

info@globalaffairs.nl

Global Affairs, een internationale, creatieve groothandel, is 20 jaar geleden opgericht door Annette Klein Bog. Samen met een klein team wordt vanuit hartje Amsterdam gewerkt aan mooie collecties die volledig door een eigen styliste ontworpen worden en in eigen beheer in productie worden genomen. De productie vindt plaats in Sri Lanka, China, India en Peru. Global Affairs werkt samen met kleinschalige bedrijven en werkt volgens het “fair trade” principe. Met de meeste leveranciers wordt al meer dan 10 jaar samengewerkt en de werknemers verdienen een eerlijk loon en werken in goede arbeidsomstandigheden. Meerdere malen per jaar reist Annette Klein Bog af naar het Verre Oosten om de werkplaatsen te bezoeken en nieuwe producten verder uit te ontwikkelen.
Alle producten van Global Affairs voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Elk product wordt uitvoerig getest en pas nadat een artikel is goedgekeurd wordt het in de collectie opgenomen. U kunt er dus zeker van zijn dat al het speelgoed veilig is voor uw baby.

De gehaakte en gebreide rammelaars en knuffels worden door Chinese boerenvrouwen gemaakt. Zij werken in de zomer op het platteland en in het laagseizoen haken en breien zij voor de Global Affairs collectie, Hierdoor kunnen zij het hele jaar door inkomsten genereren en kunnen de kinderen thuis blijven wonen en in de buurt naar school gaan.

Global Affairs Global Affairs Global Affairs Global Affairs Global Affairs Global Affairs
Wis filter
Bekijk ook: