27-28 september 2020

Kahler Design

Over ons

Het is 175 jaar geleden dat de eerste Kähler vaas met de hand werd gemaakt in een kleine pottenbakkerij in Næstved. Het was het begin van een uniek design avontuur die zijn stempel gedrukt heeft op de wereld. Kähler keramiek maakte indruk op de 1889 Wereldtentoonstelling in Parijs - waar de Eiffeltoren werd ingehuldigd.

De historische Kähler workshop was een ontmoetingsplaats voor veel van de grootste Deense kunstenaar, zoals Thorvald Bindesboll, Svend Hammershøi en Kai Nielsen.

De historie en tradities van het bedrijf leven voort op elk handgemaakt item dat geproduceerd wordt en het moderne design die nu een groot deel van veel mensen bereiken. Kähler is nu een essentieel onderdeel van de Deense cultureel erfgoed, maar ook als één van Scandinavisch meest populaire en innovatieve merken. Een combinatie van authentieke geschiedenis met een modern design en Scandinavische restaurant ervaringen.

Van oudsher een familiebedrijf, vandaag de dag een merk nog steeds gemaakt door vakmanschap maar inspirerend voor iedereen. En ook voor iedereen beschikbaar.