1+2 september 2019

Abodee

Fashion & Accessoires Gadgets & Gifts Woonaccessoires

www.abodee.nl

info@abodee.nl

Wat we doen
Abodee is opgericht in 2003. We importeren en distribueren diverse merken vanuit de hele wereld. Ons afzetgebied is de BeNeLux (België, Nederland en Luxemburg). Als groothandel leveren we niet aan consumenten. Klanten zijn bijvoorbeeld moderne giftstores, museumshops, kantoorboekhandels, kook/gedekte tafel winkels. We leveren ook aan klanten in de promotionele markt. Twee keer per jaar verschijnen er nieuwe collecties: de lente- & zomercollectie in februari / maart en de herfst- & wintercollectie in augustus / september.

Abodee: a gift to give!
Abodee selecteert haar producten met zorg. We brengen graag schoonheid, kleur en orginaliteit in huis & kantoor. Bovendien helpen we graag de woon- en/of werkomgeving in stijl te organiseren. De collecties dienen daarom bijzonder, praktisch, functioneel en wellicht ook een beetje funny, maar uiteraard van een hoge kwaliteit te zijn. Bovenal willen we betaalbare artikelen, zodat ze in een impuls gekocht worden; voor jezelf of als a GIFT TO GIVE.

Hoge service
Een persoonlijke benadering richting onze klanten vinden we belangrijk. Ons doel is elke klant te bedienen zoals we graag ook zelf bediend zouden willen worden ...

Abodee
Wis filter
Bekijk ook: