4-5 september 2022

Royal Delft

Contact

www.royaldelft.com
info@royaldelft.com
Rotterdamseweg 196
2628AR Delft Nederland
015 7600 800

B2B Sales
Jenneke van der Ende
www.royaldelft.com
j.vander.ende@royaldelft.com
Jenneke van der Ende
0658712281

Over ons

Royal Delft is de laatste overgebleven Delfts Blauw aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Hier wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. Naast de handbeschilderde collectie "The Original Blue" heeft Royal Delft ook collecties die handgemaakt zijn met hoge kwaliteit transfers.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Royal Delft : The Wunderkammer
Royal Delft : The Wunderkammer
The Wunderkammer, een verrassende collectie die verwondering en nieuwsgierigheid uitlokt. Een bonte verzameling kikkers, kevers, schildpadden en nog vele andere reptielen prijken op deze nieuwste collectie. Geïnspireerd op de rariteitenkabinetten en het D
Royal Delft : Royal Blue Tattoo
Royal Delft : Royal Blue Tattoo
Inkt verbindt. Gelaagd, diepgeworteld en met respect een ode aan het Delfts Blauw en de kunst van het tatoeëren. Delfts Blauw aardewerk en tatoeages is misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, echter hebben ze meer gemeen dan gedacht.
Royal Delft : Proud Mary
Royal Delft : Proud Mary
De collectie Proud Mary wordt ieder jaar uitgebreid met enkele edities. Proud Mary heeft zich ontwikkeld tot een waar collectors item. Van de edities Proud Mary Astonia en Proud Mary Landscape worden er slechts 150 gemaakt.