2+3 februari 2020

Catchii Homeware

Woonaccessoires Kids Koken en tafelen

www.catchii.com

femke@catchii.com

Het WOW-effect van Catchii! Catchii Homeware ontwerpt kleurrijke servies- en fine wall art collecties. De ontwerpen zijn geinspireerd op verschillende landen en culturen. Met de kleurrijke illustraties van flora en fauna, van dutch designer en oprichter Femke Zwaan, haalt ze de natuur in interieurs. Haar stijl is kleurrijk, levendig en elegant. Designed by Dutch Designer Femke Zwaan Made from 100% porcelain Durable, scratch and chip resistant, also suitable for horeca Microwave, Dishwasher and Oven safe Made in EU

WALL ART & POST CARDS
Muurdecoratie van Catchii brengt meteen sfeer in huis. De fine art prints zijn mooi met elkaar te combineren. Vrolijke illustraties van vogels, vissen, dieren, bloemen en planten komen goed tot hun recht in vrijwel iedere kamer. Ga voor kleur in je woonkamer, keuken, kinderkamer of hal.

Maar ook in de kleinste kamers in huis doen de art prints het goed. Net als de vrolijke post cards. Word iedere dag vrolijk van de (muur)decoratie van Catchii. Mix & match en creeer je eigen mood wall! Naast porselein lanceert Catchii ook haar eerste kindercollectie van Bamboo Fiber! Bestaande uit bordjes, kommetjes, bekers en lunch boxes. Voor boys & girls! Kom gezellig kijken in onze stand! Catchii. Celebrating Colourful Cultures.

Catchii Homeware Catchii Homeware Catchii Homeware Catchii Homeware Catchii Homeware Catchii Homeware
Wis filter
Bekijk ook: