1+2 september 2019

Bitz

Woonaccessoires Koken en tafelen Scandinavisch

www.christianbitz.com

info@c-forms.nl

Via cForms
www.cforms.nl
info@c-forms.nl

Christian Bitz heeft een indrukwekkende achtergrond in de wereld van onderzoek en voedingswetenschap. Hij is een bekend persoon op de Deense televisie, waar hij heeft bijgedragen als een regelmatige voedings- en gezondheidsexpert. Christian is de auteur van verschillende bestseller-boeken over dit onderwerp, waaronder 'Uperfekt' (Imperfect), waarin wordt gefocust op hoe de gezondheid realistisch moet zijn en zich geweldig moet voelen en voelen - en niet gebaseerd mag zijn op schuldgevoelens.

Christian Bitz heeft een Master of Science in Human Nutrition van de Universiteit van Kopenhagen. Hij is onderzoeksdirecteur bij Herlev en Gentofte Hospitals in Denemarken en is betrokken geweest bij onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van voedsel voor de patiënten.

Als een van de populairste keynote speakers van het land, is Christian Bitz begonnen aan verschillende uitverkochte tours in Denemarken. Hij geeft inspirerend advies en recepten met veel enthousiasme en motivatie.

De Bitz-collectie is een innovatief servies dat van een maaltijd een belevenis maakt, waarbij alle zintuigen worden betrokken, waardoor de tafel een prachtige visuele uitstraling krijgt. Het servies is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Christian Bitz en, zoals hij terecht uitlegt: "Wanneer we eten, moeten we meer voldoen dan alleen onze smaakpapillen ..."

Bitz Bitz Bitz Bitz Bitz Bitz
Wis filter
Bekijk ook: