4-5 september 2022

Riverstones

Finding beauty in the rush of life

Over ons

"De sieraden van Riverstones zijn opvallend genoeg om een statement te maken, maar overschreeuwen nooit de vrouw die ze draagt."

Wat ons betreft haalt een Riverstones vrouw alles uit het leven, maar doet zij dit wel bewust. ‘Finding beauty in the rush of life’ is niet voor niets onze missie. Wij willen je met onze sieraden inspireren om je dromen en ambities na te jagen, maar af en toe ook een stapje terug te doen. Door bewust stiltemomenten in te plannen in je dagelijks leven kom je lichamelijk en geestelijk even tot rust. Dit maakt het gemakkelijker om naar je intuïtie te luisteren en in contact te komen met je eigen energie.

Naast dat wij twee collecties per jaar uitbrengen hebben wij ook twee vaste collecties: de Essentials en de Beauty of the City (ook in 14k verantwoord goud).

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Canal Necklace Gold
Canal Necklace Gold
Riverstones motto is ‘finding beauty in the rush of life’. Neem even vijf minuten de tijd, ga zitten op een bankje en neem de pracht van de stad goed in je op.
€ 39,50
Canal Bracelet Gold
Canal Bracelet Gold
De huisjes aan dit armbandje zijn natuurlijk gebaseerd op de grachtenpanden van Amsterdam. Ga eens op zoek naar een rustig plekje in de stad en ‘enjoy beauty in the rush of life’.
€ 29,50
Jordaan Studs Gold
Jordaan Studs Gold
Deze mooie studs met grachtenpandjes zijn het ultieme souvenir om aan jezelf of je loved one te geven om terug te denken aan die ene citytrip.
€ 15,00