27-28 september 2020

Meulenhoff Boekerij

Over ons

Graag stellen wij ons voor. BKS staat voor BOOKS - Alle boeken uit ons Lannoo Meulenhoff concern.

Terra Lannoo bv is één van de meest toonaangevende bedrijven van geïllustreerde non-fictie. TERRA staat voor upmarket geïllustreerde boeken op het gebied van trend & inspiratie, kunst & fotografie, design & mode, chefs & koken en tuin & natuur. Lannoo is bekend van haar uitgaven op het gebied van o.a. kind & jeugd, lifestyle & vrije tijd, eten & drinken en kunst & fotografie. Al onze boeken kenmerken zich door hun hoogstaande kwaliteit!

Bent u naast prachtige boeken voor uw (on)winkel op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Graag presenteren wij in een persoonlijk gesprek onze boeken en lichten wij de verschillende mogelijkheden toe: van champagneboek tot een gepersonaliseerd fotoboek van Amsterdam als kerstgeschenk.

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv is een grote, toonaangevende algemene boekenuitgeverij in het Nederlandse taalgebied. De uitgeverij heeft twee grote pijlers: populaire non-fictie en kinderboeken. Bij non-fictie verschijnen succesvolle boeken op het gebied van lifestyle, gezondheid, ouderschap, populaire psychologie, culinair, wijn, persoonlijke ontwikkeling, geschiedenis, actualiteit, memoires, waargebeurde verhalen, literaire non-fictie, management, populaire wetenschap, journalistiek, young adult, reisgidsen, woordenboeken, naslagwerken en cadeau. De kinderboeken, met de merken Van Holkema & Van Warendorf en Van Goor, bieden een groot assortiment kwalitatieve kinderboeken voor alle leeftijden.

Unieboek|Het Spectrum heeft daarnaast tientallen jaren ervaring met het maken van speciale uitgaven voor bedrijven (premiums en relatiegeschenken) en voor retailers.

Uitgeverij Meulenhoff Boekerij geeft een breed scala aan boeken uit, variërend van thrillers, romans en literatuur tot algemene non-fictie en fantasy. Met grote auteursnamen als Gabriel García Márquez, Harlan Coben, Nicci Gerrard, Santa Montefiore, Sarah J. Maas, J.R.R. Tolkien, Tim Hofman en Clairy Polak bereiken we een groot en divers lezerspubliek. De uitgeverij brengt jaarlijks zo’n 210 nieuwe titels uit en is gevestigd in de Mondriaantoren in Amsterdam.
Naast het leveren van onze al bestaande boeken hebben we ruime ervaring in het aanpassen van de vormgeving van onze boeken tot verzorgde producten naar de specifieke wensen van de klant.