2+3 september 2018

Dishes & Deco

Woonaccessoires Koken en tafelen Fair Trade

www.dishes-deco.com

info@dishes-deco.com

Dishes & Deco is een klein bedrijf dat ambachtelijk vervaardigd en handbeschilderd aardewerken schalen verkoopt.
De schalen van Dishes & Deco geven een leuke toevoeging aan gezellig tafelen. Tevens verkoopt Dishes & Deco ook diverse olijfhouten producten. Buiten de prachtige olijfhouten planken (verkrijgbaar in de maten 20-25-30-40-50-60-70-80 cm en groter) heeft Dishes & Deco ook een ruim assortiment in olijfhouten producten om uw tafel sfeervol aan te kleden.

Omdat de schalen van witte klei zijn gemaakt (minder kwetsbaar dan rode klei), zijn alle schalen vaatwasmachinebestendig. Ook kunnen de schalen gebruikt worden in de oven en de magnetron. De schalen zijn met loodvrije verf beschilderd. Alle dessins zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten; zo kunt U de schalen eindeloos combineren.

Steeds meer mensen maken gebruik van een buiten-keuken, om tijdens een gezellige zomerse dag buiten te genieten van een heerlijke maaltijd. De mooie gedecoreerde schalen van Dishes & Deco geven iets extra’s aan Uw gedekte tafel. Voor bij een gezellige borrel met vrienden of familie zijn de tapas-schalen, voorzien van lekkere borrelhapjes een echte aanrader! Maar ook als decoratie zijn de schalen een toevoeging aan Uw interieur.

Dishes & Deco Dishes & Deco Dishes & Deco Dishes & Deco Dishes & Deco Dishes & Deco
Wis filter
Bekijk ook: