3+4 september 2017

LiefsLabel

Standnummer 293

Woonaccessoires Stationery & Boeken Kids

www.liefslabel.nl

hallo@liefslabel.nl

Ontwerplabel vol mooie momenten, prachtig papier, opvallende vormen & persoonlijke details. Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is!

MEETLATTEN | MINISLINGERS/ DIY KAARTEN | TAARTTOPPERTJES & MEER om momenten mooi te maken ♡

Het begon in 2015 met het bekijken van leuke creatieve bedrijven op Flavourites. Zoiets wilden wij ook! Wij zijn creatief, zussen, gek op elkaar en aangezien we elkaar gemiddeld toch drie keer per week zien, konden we in die tijd ook iets nuttigs doen. Dingen maken die we leuk vinden, maar waar we nooit echt tijd voor maakten. Al snel groeide onze ideeënlijst. En ons doel: dingen maken waar we zelf blij van worden en iets positiefs betekenen voor jou.

Momenten mooi maken
Bren werkt als grafisch ontwerpster voor verschillende bedrijven en Ann is juf op een basisschool in Zoetermeer. We besloten één dag per week te werken aan LiefsLabel en begonnen met het uitwerken van ons eerste idee: de LiefsSlinger. Bren schudde in één week een huisstijl uit haar mouw en begin mei kwam de eerste bestelling via de webshop binnen. Je snapt, de vlag ging uit! Niet veel later hoorden we dat Flavourites ons leuk vond en werden toegevoegd aan het rijtje bedrijven waar we pas geleden nog bij weg zwijmelden.

Het concept
Wij houden er van om iets unieks te hebben of te krijgen. Daarom geen massaproductie voor ons, maar miniproductie. We hebben bijvoorbeeld tien te gekke wisselende slingerthema’s waar je uit kunt kiezen en aan kunt passen naar jouw wensen. Het zijn er tien en blijven er tien, maar ze wisselen wel. Maar je telt er twaalf? Klopt! Leve de Lente en Kook van Jou! zijn onze vaste collecties die elk seizoen aangevuld worden met bloemen, fruit en groente. Ze blijven vers én vernieuwend. Helemaal verliefd op een thema? Wacht niet te lang, want regelmatig wordt er één vervangen. Maar misschien is die nog leuker. Dat kan natuurlijk ook!

En zo voort…
Op dit moment zijn we bezig met verkooppunten en het uitwerken van een nieuw idee! Volg ons via Instagram en Facebook en we houden je van alles op de hoogte. Lijkt het je leuk met ons samen te werken? Stuur ons een mailtje, we zijn heel benieuwd!

LiefsLabel LiefsLabel LiefsLabel LiefsLabel LiefsLabel LiefsLabel
Wis filter
Bekijk ook: