2+3 september 2018

Purple Frog

Kids Woonaccessoires

www.purplefrog.nl

info@purplefrog.nl

SWING & SMILE!

Stop worrying and swing life away, it’s about the slow times in life being some of the best! Purple Frog ontwerpt vrolijke schommels en luie hangmat stoelen. Lifestyle producten die in je huis of tuin een bijzonder plekje verdienen. Kleurige eyecatchers onder de oude appelboom of midden in je kamer, voor binnen en buiten.

Kies uit 5 vrolijke kleuren die door de zachte uitstraling goed bij je interieur passen. Purple Frog staat voor kleine vrolijke momenten in je leven; een schaterlach van een kind op een schommel of een lekker lui relax moment vanuit je hangmat stoel. Elk kind schommelt graag, het heerlijke gevoel van zweven, hoog in de wolken. Kriebels in je buik, je voeten bungelen vrij, een vrolijke schaterlach. Een schommel verveelt nooit, al eeuwenlang zorgt hij voor dagelijks vele uren speelplezier. Stiekem willen wij ook schommelen als vroeger, want wat is er nu leuker dan schommelen tijdens je werk of gewoon thuis? Even je hoofd legen, je gedachten vleugels geven en je zo vrij als een vogel voelen. Met een glimlach op je gezicht en je hoofd helder, kan je de hele wereld weer aan.

De Marshmallow Swing is zo zacht als een Marshmallow, eigenlijk een zwevend kussen. De perfecte dag; alleen thuis, het zonnetje schijnt, leuk muziekje aan en dan lekker in de Moonboat Hammock kruipen met een goed boek. Even schommelend wegdromen en helemaal niets doen, voor de heerlijke luie momenten op een dag. Schommel je zorgen weg en laad je zelf weer helemaal op.

De Moonboat lijkt op een halve maan en dit bootje wiegt je zachtjes naar dromenland. Het is een coole relax schommel voor volwassenen en een fantastische speelplek voor kinderen, die hem zelfs als hangmat kunnen gebruiken.

Purple Frog Purple Frog Purple Frog Purple Frog Purple Frog Purple Frog
Wis filter
Bekijk ook: