1+2 september 2019

Valence Modular Wallsystem

Dutch Design

www.valence.design

info@valence.design

Valence modulair wandsysteem.
Functies verbinden totdat de som der delen een esthetische meerwaarde geeft aan het interieur.

De strakke geometrische vormen van het Valence wandsysteem brengen rust in het interieur. Veelal word een interieur rommelig doordat een veelheid aan functies hun plek opeisen. De functies, kleuren en materialen zijn met zorg gecombineerd tot functionele kunst aan de muur.

Je eigen stijl en behoeften zijn steeds het uitgangspunt voor ieder interieurproject met Valence. Om je alvast op weg te helpen heeft ontwerper Sjoerd Jonkers persoonlijk de Simul sets samengesteld die aansluiten bij verschillende stijlen en behoeftes. Wanneer je de Simul hebt gevonden die bij jou past kun je deze desgewenst uitbreiden met andere producten uit de Valence collectie.

Valence studio
De Valence studio is gevestigd in Amsterdam. Hier ontwerpen en maken we nieuwe producten binnen het Valence wandsysteem. We proberen ons te beperken tot 4 nieuwe producten per jaar, maar soms is het gewoon erg lastig kiezen... Zo kun jij altijd wat nieuws toevoegen aan het interieur! De input van gebruikers is hierbij een voortdurende bron van inspiratie. Deel projecten of suggesties met #valencewallsystem.

Een deel van de producten maken we zelf in de studio. Denk aan de MarbleArt producten die met de hand worden gegoten of de assemblage van de klokken.

Daarnaast werken we samen met onze partners aan de mooiste interieurprojecten. In gesprek met de klant maken we bijvoorbeeld een speciaal ontwerp voor een hotel. Maatwerk is ook mogelijk, soms leidt dit zelfs tot een heel nieuw product.

Valence Modular Wallsystem Valence Modular Wallsystem Valence Modular Wallsystem Valence Modular Wallsystem Valence Modular Wallsystem Valence Modular Wallsystem
Wis filter
Bekijk ook: