3+4 februari 2019

XD-Design – Loooqs

Woonaccessoires Gadgets & Gifts

www.loooqs.com

Via RC Product
www.rcproduct.nl
info@rcproduct.nl

XD Design
XD Design biedt het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid!

Wij zijn een trots Nederlands designermerk met kantoren over de hele wereld en ruim 30 jaar ervaring. Onze ontwerpstudio wordt gerund door interne ontwerpers uit alle delen van de wereld.

Ons hart ligt bij het maken van bruikbare en duurzame producten voor betaalbare prijzen. Door bij het ontwerpen met zowel gevoelsmatige als functionele behoeften rekening te houden, streven wij er iedere dag naar om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Of zoals wij het zelf graag noemen: affordable uniqueness!

Wij van XD Design zijn van mening dat de druk die op dit moment op ons ecosysteem ligt, te groot is. Het is onvermijdelijk dat wij beter voor onze planeet moeten gaan zorgen. Bij iedere stap in ons ontwikkelingsproces houden wij rekening met de impact die deze op het milieu zal hebben. Dit begint bij de functionaliteit van het product en gaat door tot het materiaal en de verpakking.

Duurzaam ontwerp zit in ons DNA. We zijn jong en enthousiast. We bedenken alledaagse producten, die origineel, toegankelijk en functioneel zijn. Betaalbaar ontwerp dat het dagelijks leven verbetert.

Dat is het idee. Dat is XD Design.

Loooqs
De collectie van Loooqs zit vol trendy gadgets!

Fit zijn lijkt tegenwoordig wel een must. We zijn allemaal bezig met een gezonde levenstijl, zo sporten we meer en letten we meer op wat we eten. Daarom heeft Loooqs leuke gadgets in de collectie waarin je jouw verse salade kan meenemen of een verse smoothie mee kan bereiden.

Naast het fit zijn moeten we natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van het leven! Daarom bieden wij ook een brede collectie aan mobiele gadgets zoals virtual reality brillen, mobiele telefoon lensen, speakers, koptelefoons en powerbanks.

Om de keukenkastjes te vullen bieden wij hygienische snijplanken aan, tapas schalen, cocktail mixers, wijn accessoires, BBQ accessoires en koeltassen.XD-Design – Loooqs XD-Design – Loooqs XD-Design – Loooqs XD-Design – Loooqs XD-Design – Loooqs XD-Design – Loooqs
Wis filter
Bekijk ook: