2+3 september 2018

Stilst

Verlichting Meubels Woonaccessoires

stilst.nl

info@reinierdejong.com

Via Via Ons
info@via-ons.nl

Het is een uitzinnige wereld. We zijn altijd druk, altijd alert. En temidden van de alledaagse hectiek is er die speciale plek. Thuis, het oog van de storm. De enige plek waar we echt op ons gemak zijn, waar we onszelf zijn. Ons doel bij Stilst is om thuis komen fijn te maken. Door producten te maken voor kalme, prettige interieurs waar je op adem komt.

En tegelijk, het leven is verandering. Terwijl ons leven zich ontvouwt, verandert onze leefruimte mee. Stilst producten hebben de eigenschappen om mee te bewegen. Ze kunnen verplaatst, opgeklapt, omgevormd, vergroot of juist verkleind worden. Bovendien, de beheerste, subtiele stijl maakt ze tijdloos en gemakkelijk in te passen in elk eigentijds interieur.

Stilst is een designmerk met een optimistische kijk en maakt deel uit van het nieuwe tijdperk dat zich momenteel ontvouwt. Van een wereld waarin waardering voor kleinschaligheid, toewijding, veelzijdigheid en integriteit voorop staan. De tijden veranderen en dus ook onze leefwijze, vaak zonder dat we er zelf bewust van zijn.

Geheel in lijn met de visie groeit de Stilst collectie organisch en in kleine stapjes. Stilst streeft naar samenwerkingen met gelijkgestemde makers en winkels. Makers die hart hebben voor hun vak en winkels op bijzondere plekken gericht op sfeer en producten. Stilst nodigt iedereen die het Stilst gevoel kent, uit om samen te werken.

Stilst Stilst Stilst Stilst Stilst Stilst
Wis filter
Bekijk ook: