4-5 februari 2024

My Treasure Hunts

Handig voor de perfecte earparty, de mooiste oorbellen van My Treasure Hunts. De perfecte mix & match van stijl en dé finish voor je outfit. Je draagt ze in één oor of je verdeelt ze over je oorbel gaatjes in beide oren.

Standnummer E.198

Contact

b2b.mytreasurehunts.nl
info@mytreasurehunts.nl
Binckhorstlaan 36-C059
2516BE Den Haag Nederland

Over ons

Alle sieraden van ons eigen merk My Treasure Hunts worden met de hand vervaardigd in een klein atelier op het prachtige Bali en het mooie Thailand. We bezoeken ons ateliers zo vaak als we maar kunnen. Om samen met de nieuwe ontwerpen aan de slag te gaan of om het 925 sterling zilver en de andere materialen te controleren op kwaliteit.

Een My Treasure Hunts zilveren sieraad of een 14K gold plated sieraad is uniek en dus een echte treasure. Omdat alle artikelen met de hand worden vervaardigd en het materiaal zeer bewerkelijk is, wijkt elke armband, ketting of oorbel net iets af van zijn voorganger. Uiteraard mag je ook van een zekere kwaliteit en duurzaamheid uitgaan. Die sterke kwaliteit en de aantrekkelijke prijzen van onze producten maken het echte fashion musthaves die je niet wilt missen in jouw winkel.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Vintage diamond statement oorbellen
Vintage diamond statement oorbellen
€ 64,95
Dubbele hartjes oorbellen
Dubbele hartjes oorbellen
€ 54,95
Big open love stud emerald
Big open love stud emerald
€ 54,95
Triple amethist pearl stud
Triple amethist pearl stud
€ 39,95
Big flower stud
Big flower stud
€ 24,95
Statement oorbellen
Statement oorbellen
€ 49,95