4-5 september 2022

Creative Lab Amsterdam

Standnummer E.229

Over ons

Maak kennis met de Postable Papergoods van Creative Lab Amsterdam. De mooiste kleuren, bijzondere prints, ambachtelijke druktechnieken en het subtiele design maken van elke kaart een klein kunstwerk. Alle kaarten en enveloppen zijn gemaakt van hoogwaardig kwalitatief papier, 100% gerecycled en worden met de hand bedrukt.

Nieuwe collectie september 2018!

Met de nieuwe 'Tropical fever' prints & designs stellen we het einde van de zomer nog even uit. Niet alleen hebben we een nieuwe collectie met 32 soorten wenskaarten met nieuwe thema's zoals Huwelijk, New Home & Good luck, maar we hebben ook 2 nieuwe producten: notebooks & Behang op rol!

Notebooks

Alles is digitaal, maar toch heeft iedereen altijd wel iets bij zich om in te schrijven of aantekeningen in te maken. Vanaf nu ook 12 soorten notebooks in een handig formaat (15cmx21cm) en helemaal in stijl van de kaarten & behang.

Behang op rol met luxe 'leather look'

Behang op rol, maar dan nét even anders dan wat er al allemaal is! We zijn op zoek gegaan naar mooie materialen die onze designs mooi laten uitkomen. Het behang heeft een leren uitstraling, waardoor de look& feel een luxe & zachte is. De rol is extra breedt gemaakt, 70cm en 10m lang (7m2), waardoor het patroon niet te klein wordt en je wat meer m2 behang hebt.