1+2 september 2019

Van Tjalle en Jasper

Verlichting Woonaccessoires Dutch Design

www.van-tjalle-en-jasper.nl

info@van-tjalle-en-jasper.nl

Wij zijn Tjalle en Jasper en hebben sinds 2012 een eigen designmerk dat we voor het gemak VanTjalle en Jasper hebben genoemd. Helder, toch?!

Voor ons eigen designlabel maken we inmiddels kandelaars, lampen, vazen en boekenplanken. En laten we vooral ook niet vergeten dat wij menig persoon in Nederland al blij hebben gemaakt met een “Dooie Mus”!

De producten die we maken zijn te herkennen aan minimalistische maar originele vormen. Ze zijn praktisch in gebruik en aangeboden tegen een eerlijke prijs. Wij realiseren onze ontwerpen voor een deel in onze werkplaats en een deel bij de sociale werkplaats in Amsterdam-Noord. Daarnaast laten we specialistiche onderdelen in buitenland maken.

Wij zijn samen opgegroeid in een Brabantse dorp. We delen veel interesses en zijn altijd al graag met onze handen bezig. Dat laatste uitte zich in een opleiding tot industrieel ontwerper die wij beide hebben doorlopen. Door onze affiniteit met design hebben we ons daarna verder ontwikkeld in vormgeving en het maken van meubels. Onze technische achtergrond en liefde voor meubels en interieurproducten zorgen voor onze eigen stijl en maakt onze producten dan ook zo herkenbaar.

Tjalle is een onuitputtelijke bron van ideeën en creatieve uitspattingen terwijl Jasper uitblinkt in vaardigheden binnen het maken gecombineerd met kennis van materialen en oog voor detail. Wat ons betreft een ideale combinatie. Natuurlijk botsen we ook regelmatig tijdens het ontwerpproces maar dat zorgt er juist voor dat alle producten tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Elk detail is besproken. Op deze manier ontstaan er producten waar we achter staan, trots op zijn en die dicht bij onszelf liggen.

Van Tjalle en Jasper Van Tjalle en Jasper Van Tjalle en Jasper Van Tjalle en Jasper Van Tjalle en Jasper Van Tjalle en Jasper
Wis filter
Bekijk ook: