4+5 februari 2018

Renate Nederpel

//Designer Fashion & Accessoires Sieraden

www.renatenederpel.nl

info@renatenederpel.nl

Studio Renate Nederpel maakt hoogwaardig handgemaakte tassen, vlinderdassen en mode accessoires voor zowel mannen als vrouwen. De producten zijn ontstaan met een “slow fashion” gedachten. De collecties zijn kenmerkent door het gebruik van textiele materialen gecombineerd met de techniek van het vouwen.

YUMI bow tie collection is een serie kleurrijke vlinderdassen, gemaakt van kwalitatieve design stoffen. Dit geeft de Yumi’s hun karakteristieke moderne stijl. Door de verschillende stoffen uit het kleurenpalet te mixen en matchen kunnen talrijke originele kleurencombinaties worden gemaakt. Dit maakt deze collectie bijzonder toepasbaar en zowel door jong als oud te dragen van een casual look tot super chic.

ORIME bag collection. De tas Orime is een draagbare koffer. Orime is niet alleen een functionele laptop tas maar ook nog eens opvallend in design en uitgevoerd in duurzaam materiaal. De constructie is gebaseerd op de tetra pak vouw techniek. Dit maakt het mogelijk om de body volledig plat te vouwen, en de volume terug te brengen in één simpele beweging. Ideaal voor het opbergen of om hem mee te kunnen nemen als extra tas in je reisbagage.

Renate Nederpel Renate Nederpel Renate Nederpel Renate Nederpel
Wis filter