1+2 september 2019

de wereld van Jansje

Woonaccessoires Fair Trade Sieraden

www.jansje.nl

info@jansje.org

De wereld van Jansje is een verrassende cadeauwinkel met lunchroom en wordt gerund door mensen met verschillende talenten en mogelijkheden die bij Jansje hun dagbesteding invullen. Wij kiezen bewust voor duurzame producten uit de hele wereld, waarbij eerlijke handel centraal staat. Alles wordt vanuit maatschappelijke betrokkenheid ontworpen en geproduceerd.

Een deel van onze collectie bestaat uit ‘Jansje Design’. Producten die met hart en ziel in Nepal door voornamelijk vrouwen worden gemaakt, waarvan sommigen met een beperking. Zonder verdere tussenhandel zorgen wij ervoor dat ze een eerlijk loon verdienen. Daarmee kunnen ze zorgen voor hun gezin, voor scholing van de kinderen en zijn ze economisch onafhankelijk.

Om onze producten een echt ‘Jansje’ gevoel te geven, ontwerpen we ze zelf. Zo zijn de gedichten op de kaarten door medewerkers van Jansje geschreven. Jansje Design artikelen worden in onze eigen winkel, webshop en in meerdere winkels in Nederland en het buitenland verkocht.

In onze lunchroom kunt u genieten van heerlijke lunchgerechten of lekkers bij de koffie. Alles met liefde en met prachtige biologische streekproducten door onze medewerkers bereid. En dat proef je!

De wereld van Jansje is een spraakmakend concept en verzacht de stad.

de wereld van Jansje de wereld van Jansje de wereld van Jansje de wereld van Jansje de wereld van Jansje de wereld van Jansje
Wis filter
Bekijk ook: