2+3 februari 2020

Happy Whatever

Woonaccessoires Stationery & Boeken Gadgets & Gifts

www.happywhatever.nl

info@happywhatever.nl

Happy Whatever biedt unieke kaarten voor betekenisvolle contact momenten, mét een blijvend resultaat. Zo kan je nog lang herinnerd worden aan een bijzonder moment of persoon. Kaarten waar je wat aan hebt.

*NIEUW* De 'Happy Invites' zijn 6 verschillende uitnodigingen voor gezellige afspraken om meer tijd offline met elkaar door te brengen. Met deze set kaarten is het makkelijk om iemand uit te nodigen. Door simpel wat dingen aan te kruisen, door te strepen en in te vullen heb je zo een afspraak gemaakt! De 6 kaarten zijn allemaal dates die geen geld hoeven te kosten, alleen tijd.

De ‘Happy Hugs’ collectie zijn unieke wenskaarten die zicht omvouwen naar prachtige geometrische vazen die je over een fles of glas kan plaatsen. 2-in-1 dus. Een bijzonder kado die door de brievenbus past, en door het geschreven bericht kan hij je nog lang herinneren aan een bijzonder moment, persoon of bericht. Nieuw zijn de Special Collections in samenwerking met illustratoren.

De ‘Happy Planting’ collectie is een serie lege potten die je zelf mag ‘beplanten’ om een unieke plant naar iemand op te sturen.

Aandacht voor elkaar. Kaarten die mensen dichter bij elkaar brengt.

Happy Whatever Happy Whatever Happy Whatever Happy Whatever Happy Whatever Happy Whatever
Wis filter
Bekijk ook: