2+3 september 2018

Ulla

Food Gadgets & Gifts Outdoor

www.ulla.io

info@brightmum.com

Via Brightmum
www.brightmum.com
info@brightmum.com

Ulla - De slimme watercoach waar iedereen over praat

Je kent het gevoel dat het bijna 3 uur is, je hebt een aantal cafe lattee gedronken, maar geen waterdruppel gedronken? 60% van de mensen kennen dit probleem, omdat we gewoon vergeten om water te drinken. Dit is de reden waarom we Ulla uitgevonden hebben - een slim apparaatje dat elke fles of een glas in minder dan 5 seconden in een hydratatie herinnering om tovert en ervoor zorgt dat u gedurende uw drukke dag gehydrateerd blijft.

Ulla is een slimme watersensor die je rond je glas of waterfles klemt om je een zachte gloeiende herinneringen te geven om je te herinneren om water te drinken.

Ulla detecteert met bewegende, kantel- en lichtsensoren, wanneer u drinkt, en begint alleen te gloeien als u vergeten bent om regelmatige slokjes te nemen.

Ulla is 100% automatisch, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het aan- en uitzetten, of met alle instellingen rondlopen. Het komt automatisch in werking wanneer u bijvoorbeeld morgen naar uw bureau komt - herinnert u zich om de fles te vullen en uw eerste drankje van de dag te nemen. Als je weg bent, gaat Ulla naar de slaap. Het is perfect voor kantooromgeving, omdat het u helpt om iets voor uzelf te doen terwijl u op het werk bent.

Ulla volgt een optimaal hydratatie interval dat u eraan herinnert om kostbare H20 minstens 2 keer per uur te drinken, hoe druk u ook bent.
In de kostenanalyse blijkt dat Ulla-gebruikers 2-3 keer meer water drinken dan vroeger, maar het belangrijkste is dat ze minder hoofdpijn hebben, meer energie en in het algemeen meer water drinken, zet ze elke dag goed in de stemming.


Ulla past op elke fles
Slimme en stijlvolle hydratatie gadget
Ontdek wanneer u vergeten bent te drinken
Houdt u gehydrateerd, gezond en fit

Ulla Ulla Ulla Ulla Ulla Ulla
Wis filter
Bekijk ook: