2+3 februari 2020

Fisura

Verlichting Woonaccessoires Gadgets & Gifts

www.fisura.com

Via Manta
www.mantagifts.com
benelux@mantagifts.com

Fisura is een dynamisch merk, gefocust op het zoeken naar trends in de mode-industrie en deze vervolgens naar de home-wereld te brengen.

Ze creëren betaalbare collecties die altijd ¨in beweging¨ zijn. De producten zijn het resultaat van nationale en internationale avontuurlijke designers die overal heenreizen in de naam van ontdekking. Ze houden van cadeaus, decoratie, meubels en verlichting.


HET VERHAAL

Fisura´s team is gevormd door mensen met verschillende achtergronden; een dynamisch team. Fisura heeft de perfecte mix tussen ervaring en talent met meer dan 30 jaar ervaring in het vak én de energie van jonge professionals.

NORMEN EN WAARDEN

Het logo representeert de vormen die Fisura´s waarden uitbeelden. Het contrast tussen het licht en de schaduw, alsmede de duidelijke geometrie, maken duidelijke vormen: dit is het merk.

Het herontwerpen van de verpakkingen verbindt en versterkt de identiteit van de wijde collectie aan producten. Door strakke materialen en simpele lijnen te gebruiken hebben ze een optimale, neutrale, wendbare, leuke en aantrekkelijke verpakking gecreëerd.

WAT MAAKT ZE ANDERS?

Fisura creëert betaalbare collecties die altijd ¨in beweging¨ zijn. Wie je ook bent, waar je ook woont, waar je ook naar opzoek bent: Fisura heeft iets voor je.

Fisura Fisura Fisura Fisura Fisura Fisura
Wis filter
Bekijk ook: