4-5 februari 2024

WIJCK.

Goods of your favorite cities!

Contact

www.wijck.com
info@wijck.com
Keizersgracht 229-B
1016DV Amsterdam The Netherlands
0031203484873

B2B Sales
Rutger Diemel
www.wijck.com
rutger@wijck.com
Rutger Diemel
020 348 48 73

Over ons

Bij WIJCK. vinden we dat je huis niet alleen een fijne plek, maar ook een weerspiegeling van je favoriete plekken moet zijn. Daarom maken wij hoogwaardige interieurproducten met een minimalistische en tijdloos design, die jouw herinneringen aan de mooiste plekken van de wereld doen herleven.

Onze producten worden ontworpen in Amsterdam en gemaakt in onze eigen productielocaties in Nederland. Een WIJCK. product kenmerkt zich door het minimalistisch design en gebruik van de herkenbare zwart-wit kleurencombinatie. Hierdoor zijn onze producten niet alleen tijdloos maar passen ze ook in ieder interieur!

Produceren doen wij “On-Demand”. Dit betekent dat wij jouw product pas gaan produceren wanneer jij het besteld. Hierdoor zijn geen gigantische opslaglocaties met voorraden nodig, maar bestellen en produceren wij in kleinere batches. Enkel wat nodig is om jou te voorzien van een prachtig WIJCK. product.

Custom Made
Daarnaast is het ook mogelijk om onze producten zoals Prints, Geurkaarsen, geurstokjes, Handsoap, Roomspray en nog veel meer helemaal te customizen naar jouw eigen stad. Zo creëer je een uniek product dat iedereen uit jouw dorp, stad of plek graag in huis wilt hebben!

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

International stadiums collection
International stadiums collection
The Stadium Collection features prints of the most beautiful stadiums around the world. All stadiums are handdrawn and full of details that bring back those memories of legendary matches and football icons.
Metro Paris
Metro Paris
Print of the metro in Paris