1+2 september 2019

Puik

Verlichting Meubels Woonaccessoires

www.puikdesign.nl

daan@puikdesign.nl

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn kleinmeubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert en coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven.

Puik is picky, and invites you to be too. We zijn selectief. Onze collectie bevat alleen de beste ontwerpen van designers die net zo kritisch zijn als wij. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd, en gemaakt van eersteklas materiaal.

Puik represents with great pride and honor. Ontwerplabel puik staat voor het beste van ontwerpers van nu. Mensen die we kennen en waar we intensief mee samenwerken. Frederik Roijé, Lex Pott, Ilias Ernst, e.a. De collectie is samengesteld onder art-directorschap van Tineke Beunders
(Ontwerpduo).

Puik sells, see or yourself. Alle items uit de collectie van puik koop je bij een van onze 300 retailers. Inkopers vinden ons op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen. En alles is verkrijgbaar online. Bestellingen worden direct verwerkt en in stijl verzonden.

Puik Puik Puik Puik Puik Puik
Wis filter
Bekijk ook: