27-28 september 2020

Good Vibe Factory

Woonaccessoires Personal Care Gadgets & Gifts

www.goodvibefactory.com

info@goodvibefactory.nl

YOUR SOUL. YOUR HOME. YOUR VIBE…

GOOD VIBE FACTORY is de perfecte plek om jouw home + soul warming gifts met een goed verhaal te vinden. Iets moois met positieve vibes om je huis lekker te laten ruiken en je ziel te verwennen.

Wij bieden een scala handgemaakte en ecologische geurproducten met essentiële oliën, zoals soja geurkaarsen, roomsprays, eco hand & body zeep, parfum rollers en duurzame accessoires. Heilzame geurproducten met een “good vibe”, zonder schadelijke toevoegingen, gemaakt met liefde voor mens, dier en natuur. Met passie ontworpen en gemaakt door vrouw / man team Wena & Ferry Brussaard in hun GOOD VIBE FACTORY in Culemborg (Gelderland, NL).

Gebruik onze heerlijke aroma’s voor het creëren van meer schoonheid, liefde en harmonieuze sfeer in je omgeving of als onderdeel van je dagelijkse rituelen. Onze producten kunnen ook een bijdrage leveren aan velerlei ontspannende en welzijn bevorderende activiteiten, zoals een massage, een warm bad, meditatie of yoga. Wij nodigen jou graag uit om al onze geweldige creaties uit te proberen.

“Wij geloven dat een goede geur belangrijk is voor het welzijn en gemoedsstemming van een persoon. Helaas bevatten veel geurkaarsen en luchtverfrissers die je tegenwoordig ziet, gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen, maar ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid. Bij het ontwikkelen van onze producten gaat het daarom niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu. Wij houden niet van chemische bestanddelen, dus die zal je niet terugvinden in onze producten”.

Het maken van een duurzaam en eerlijk product met een mooi verhaal, dat past bij YOUR HOME, YOUR SOUL en YOUR VIBE... daar houden we van bij de Good Vibe Factory! Geniet, zoals wij dat doen van onze mooie sfeermakers.

GOOD VIBES TODAY....TOMORROW....ALWAYS!

Good Vibe Factory Good Vibe Factory Good Vibe Factory Good Vibe Factory Good Vibe Factory Good Vibe Factory
Wis filter
Bekijk ook: