4-5 februari 2024

House of Disaster

Contact

www.peachespresents.nl
info@peachespresents.nl
Broekhovenseweg 130-2
5021LJ Tilburg Nederland
+31135438383

Over ons

Welkom in de modewereld van Disaster Designs. Met meer dan 30 jaar ervaring in textielontwerp, komt House of Disaster (ook bekend als Disaster Designs) altijd met nieuwe, funky en gewoonweg prachtige tassen, mode en huishoudelijke accessoires. Disaster, geboren in de zomer van '89 in een waas van tie-dye en een wirwar van dromenvangers, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden door de trends en rages van de afgelopen 30 jaar en zichzelf altijd te definiëren als een originele leverancier van eigenzinnige en ongewone dingen. Altijd trouw aan de huidige trends en mode-musthaves, elke collectie van House of Disaster is uniek, decoratief en gericht op het benadrukken van iemands individualiteit. Met ontwerpen variërend van vintage inspiraties, via tijdloze elegantie tot helemaal funky, zul je zeker iets vinden waarmee je bij elke gelegenheid kunt pronken.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Led Rechargeable Fox Light
Led Rechargeable Fox Light
Deze lamp heeft een moedervos die strak opgerold zit met haar welp in haar staart, die allebei een dutje doen. Beide vossen zijn versierd met witte aftekeningen op hun gezicht en de moeder heeft zelfs sierlijke witte bloemen op haar staart, wat een werkel
€ 47,50
Coral Lobster Socks
Coral Lobster Socks
Kleed je voeten in een kleurrijke stijl met deze Kreeft sokken uit de Coral-reeks van House of Disaster. Deze sokken zijn gemaakt met 65%bamboe en zijn zacht en comfortabel voor je voeten!
€ 12,50
Feline Hot water bottle
Feline Hot water bottle
Houd jezelf warm in de koude wintermaanden door lekker weg te kruipen met deze schattige poezen-warmwaterkruik van House of Disaster.
€ 21,95
Frida Kahlo Fruit Scarf
Frida Kahlo Fruit Scarf
De zijdeachtige sjaal is ontworpen met een geïllustreerd portret van Frida Kahlo met bloemen in haar haar, omringd door een reeks kleurrijke vruchten met blauw blad en vlinders. Het ontwerp is geplaatst tegen een bleke achtergrond en creëert een vrouwelij
€ 26,50