1+2 september 2019

Lakrids by Johan Bülow

Koken en tafelen Food Gadgets & Gifts

www.lakridsbybulow.com

Lakrids by Johan Bülow

De ontdekkingsreis van Johan Bülow (Rønne, 3 april 1984) start in 2007, op het kleine Deense eiland Bornholm. Zijn moeder is een drijvende kracht achter zijn ondernemersdrang, zij gaf hem het zetje in de rug om iets geweldigs te maken – niet alleen om er zijn geld mee te verdienen, maar vooral vanuit zijn passie.

Hij stortte zich zonder twijfel op zijn grote liefde voor drop en vanaf het begin was hij ervan overtuigd dat er nog een hele wereld te ontdekken was. Zelfs na 10 jaar pionieren en experimenteren valt er over de grondstof, zoethout, nog zoveel te leren.

Lakrids by Johan Bulöw is een Deens merk ‘on the rise’ – niet alleen door de verrukkelijke (chocolade omhulde) drop, maar ook in combinatie met de Scandinavische keuken. Wij willen de waardeketen en het basis ingrediënt zoethout het respect geven dat het verdient en het consumeren van zoethout-producten en drop veranderen van onbewust snoepen in een rijke gourmet ervaring, als tussendoortje of als ingrediënt in de keuken. Niets minder. Ondertussen heeft hij de Deense liefhebbers aardig overtuigd. Onze volgende stap is wereldwijde verovering van de harten van alle levensgenieters. We make the world love liquorice.

Al onze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn glutenvrij, omdat wij specifiek rijstbloem gebruiken bij het maken van onze drop. Maar het belangrijkste is onze speciale receptuur in combinatie met dat kleine beetje extra liefde. Een beetje liefde proef je misschien niet, maar zonder dat mis je het wel.
Wij zijn erg trots op ons rijke assortiment, met in de basis altijd de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard onze gourmet drop in het middelpunt.

Wij kijken ernaar uit om u kennis te laten met deze verwennerij.
Maar pas op. Het kan buitengewoon verslavend werken.

Lakrids by Johan Bülow Lakrids by Johan Bülow Lakrids by Johan Bülow Lakrids by Johan Bülow Lakrids by Johan Bülow Lakrids by Johan Bülow
Wis filter
Bekijk ook: