27-28 september 2020

reisenthel

Woonaccessoires Fashion & Accessoires Kids

www.reisenthel.com

Via Croon & Croon Design
www.croon-design.nl
info@croon-design.nl

Al meer dan 40 jaar maakt het merk reisenthel het dagelijkse leven mooier, door middel van praktische, kleine en grote hulpjes. Het zwaartepunt is daarbij ongetwijfeld de veelzijdige collectie tassen: De carrybag, de carrycruiser en de mini maxi shopper hebben zich allang tot bekende en algemeen geliefde producten ontwikkeld, die vele mensen elke dag gebruiken.

Hou je van canvas dan is de canvas collectie van reisenthel iets voor je, strak en modern vormgegeven ideaal voor een weekendje weg.

Pas een half jaar in collectie maar nu al een prijswinnaar is de laundrybag een wasmand in hippe kleuren en bijzonder door de strakke plooien.

reisenthel kids is niet alleen vóór kinderen maar ook dóór kinderen ontworpen. Een groep van meer dan 100 kleine designers hebben de mooiste en honden en katten getekend. Het resultaat is een hele eigenwijze, grappige en lieve cats and dogs print die is terug te vinden op 15 handige producten. Of jouw kleuter nu naar school of op vakantie gaat in de reisenthel kids collectie zit altijd wel een handige rugzak, reis- of sporttas.

reisenthel reisenthel reisenthel reisenthel reisenthel reisenthel
Wis filter
Bekijk ook: