4-5 februari 2024

Xzota

Vrouwelijke, krachtige en eigentijdse sieraden.

Contact

www.xzota.com
info@xzota.com
Heemraadssingel 167
3022 CG Rotterdam Nederland
+31 (6) 54232745

Over ons

Xzota is ontstaan vanuit een innige moeder-dochter band, het samensmelten van culturen en het streven naar tijdloze sieraden.
 
Magie, vakmanschap en de liefde voor Bali vormen de basis van Xzota: een Nederlands sieradenmerk dat items met aandacht maakt, zodat je er een leven lang van kunt houden. De warme familiebanden zijn overal in verweven: moeder en dochter die elkaar aanvullen, maar ook de manier waarop wij met onze Balinese ‘familie’ samenwerken. Respect, geduld en gelijkheid zijn essentieel om tot een mooi sieraad te komen. Het voelt goed om zo te werken en iets te maken dat stilstaat in een wereld die aldoor beweegt.
 
Wij laten ons inspireren door krachtige vrouwen, diverse culturen en al het moois dat de aarde ons te bieden heeft. Deze elementen laten we samenkomen in onze collecties met zilveren, gold-plated, brass en 14K gouden sieraden. We willen jou inspireren om te kiezen voor duurzame items die op liefdevolle en eerlijke wijze gemaakt zijn. Sieraden met een betekenis, ongeacht of je iets voor jezelf of een ander zoekt. Elke drager van het sieraad vertelt haar eigen verhaal.
 
Xzota streeft naar een betere wereld, waarin ieder zijn of haar kracht vindt, we spaarzaam zijn en streven naar gelijke kansen.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Ocean ring brass
Ocean ring brass
De Ocean ring is een prachtige klassieke blikvanger, een van onze favorieten. De vorm van de onyx stenen maken de ring zo speciaal en geeft een luxueus gevoel. Combineer met verfijndere ringen uit onze collectie.
€ 69,95
Tiny onyx necklace gold-plated
Tiny onyx necklace gold-plated
De Tiny onyx ketting heeft een subtiele uitstraling maar is toch net wat specialer door de onyx steentjes. Tof voor een alledaagse look maar ook voor een feestelijkere look! Creëer jouw perfecte neckmess!
€ 59,95
Oval hoop oorbel silver
Oval hoop oorbel silver
De Oval hoop is een toffe basic en perfect voor een mix & match look. Combineer met grotere oorbellen, studs of met leuke hangers, de combinaties zijn eindeloos.
€ 39,95
Double chain armband gold-plated
Double chain armband gold-plated
De Double chain armband is een toffe mix tussen een subtiel armbandje en een blikvanger door de twee verschillende schakels. Mooi om alleen te dragen of te combineren met andere armbandjes van onze Sea of Love collectie!
€ 49,95
Molly ring 14K gold
Molly ring 14K gold
Onze favoriete Molly in 14k goud is van de nieuwe collectie ''Keepsake''. Deze collectie is geïnspireerd op sieraden met een sentimentele waarde. Creëer je eigen collectie en geef het door aan de volgende generatie..
€ 282,00
Hand painted jewelry storage box
Hand painted jewelry storage box
Onze sieraden doosjes zijn handgemaakt door onze getalenteerde Xzota familie in Bali. Kadek maakt net zoals al ons andere presentatiemateriaal, de sieraden doosjes. Deze worden vervolgens beschilderd door bapak Erik (meneer Erik).
€ 69,95