1+2 september 2019

Olala

Standnummer C.181

Kids Verlichting Woonaccessoires

www.kleinegiraf.nl

info@kleinegiraf.nl

Olala Boutique® nachtlampjes zijn ontworpen om je kindje 'snachts gerust te stellen. De Trio-set nachtlampjes kunnen worden gebruikt om een lichtpad te creëren gedurende de nacht. Zet een lampje bij het bed van je kindje, een lampje in de gang, en een lampje bij de deur van de badkamer, en je kindje kan 'snachts veilig de weg naar het toilet vinden.

Ook kunnen de nachtlampjes eenvoudig worden mee gedragen door jouw kindje. De lampjes worden niet warm en zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes zodat jouw kindje deze gemakkelijk kan vastpakken. Door het leuke ontwerp zijn deze lampjes snel de beste vriendjes van ieder kind.

Olala draadloze LED-nachtlampjes zijn gemaakt van veilige materialen en blijven minstens 12 uur branden. De nachtlampjes kunnen veilig worden opgeladen in 3 uur met de bijgeleverde inductie oplaadunit. Er kan worden gekozen uit nachtlampjes met een inductie oplaadunit, USB of batterijen.Over Olala

Olala Boutique®, een Franse fabrikant van babyverzorgingsproducten, biedt producten door ouders ontworpen, geïnspireerd op situaties die ze tegenkomen bij hun kinderen. De producten van Olala Boutique® zijn ontworpen om het dagelijks leven voor ouders gemakkelijker te maken en om de onafhankelijkheid van kinderen te ondersteunen.

Na 20 maanden van onderzoek en ontwikkeling presenteert Olala Boutique® zijn eerste creatie: praktisch en mooi, voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Alle producten werden vóór de definitieve lancering getest door een groep moeders en hun kinderen.

Alle producten worden vervaardigd in overeenstemming met de Europese normen.

Olala Olala Olala Olala Olala Olala
Wis filter
Bekijk ook: