2+3 februari 2020

JU'STO

Fashion & Accessoires

www.justo-store.com

Via XS TRADING
www.xstrading.nl
info@xstrading.nl

Italiaanse handtassen en accessoires ontworpen door Emanuele Magenta

JU’STO is een merk met een sterke identiteit. Ze bieden een serie producten van hoogwaardig en zorgzaam design en hebben exclusiviteit hoog in het vaandel staan.
De producten vallen op door een minimalistisch design dat teruggrijpt naar de essentie. Alles is ontstaan uit handen van Emanuele Magenta die onder andere bekend is geworden door het ontwerp van O bag. Hij weet als geen ander zijn eigen inspiratie en creativiteit te combineren met de nieuwste trends en het karakter van JU’STO.

De producten komen in een veelvoud aan kleuren waardoor ze een brede doelgroep in de markt bereiken. Daarnaast bieden ze drie factoren voor succes: prijs, kwaliteit en buitengewoon vakmanschap.

Een nieuwe mode-industrie
JU’STO staat voor onderzoek en innovatie. De accessoires vertegenwoordigen een nieuw modeconcept, een innovatieve manier om in contact te komen met consumenten en een simpel systeem om snel een loyale klantenkring op te bouwen.
Een van de belangrijkste ingrediënten die het bedrijf toevoegt aan de producten is het idee van verwisselbare elementen. Elk onderdeel van het product kan verwijderd en vervangen worden. Dat betekent voor iedere dag een nieuwe look. De horloges evolueren mee met de veranderende smaken en stemmingen van onze klanten.

Elegantie en creativiteit zijn de perfect woorden om JU’STO’s collectie te omschrijven

JU'STO JU'STO JU'STO JU'STO JU'STO JU'STO
Wis filter
Bekijk ook: