1+2 september 2019

Vacavaliente

Woonaccessoires Fashion & Accessoires

vacavaliente.com/

Via TTP Concepts
www.ttpconcepts.nl
julian@ttpconcepts.nl

Vacavaliente
Vacavaliente producten zijn ontworpen voor de corporate, home, office, travel en lifestyle markten. Het origineel product, een origami-geïnspireerde Kangoeroe, is al meer dan 5 jaar een bestseller bij het Museum voor Moderne Kunst in New York City.
Alle producten zijn gemaakt van gerecycleerd leer, een materiaal samengesteld uit hersteld natuurlijk leer dat met waterkleuren wordt behandeld. Vacavaliente werkt samen met bekende ontwerpers zoals Paola Navone, Harry Allen en Cristian Mohaded die onder andere voor IKEA, Target, Swarovski, Alessi en Armani Casa ontwerpen.

Vacavaliente heeft een breed scala aan ontwerpen voor specifieke behoeften, zoals decor, tafelblad, stationair, gifting en corporate communications. Ze kunnen ook producten personaliseren. Niet alleen met verschillende typen logo- en embossingsapplicaties, maar ook producten ontwikkelen volgens de specificaties van de klant.
Als klanten hebben ze onder andere Four Seasons Hotel Group, Accor Hotels (Pullman en Sofitel), Qatar Airways, BMW, Duif, Ford, Disney, Sony.

Vacavaliente Vacavaliente Vacavaliente Vacavaliente Vacavaliente Vacavaliente
Wis filter
Bekijk ook: