3+4 februari 2019

Happy Horse

Kids

www.happy-horse.eu

info@happy-horse.eu

Over Happy Horse
Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

Nog meer knuffelplezier!
Ook dit najaar weet Happy Horse wederom de harten van kinderen te veroveren met geweldige nieuwe knuffels. De nieuwe collectie bestaat uit veel nieuwe combinaties en materialen die nog niet eerder in de Happy Horse collectie zaten. Daarnaast komt ‘s werelds beroemdste knuffelkonijn, Rabbit Richie, in nieuwe kleuren: deep pink en deep grey. Dat wordt weer heerlijk knuffelen met deze nieuwe vriendjes!

Helemaal nieuw zijn de extra zachte knuffelvriendjes Muis Mado in donker grijs, Lam Landy in helder wit en Konijn Rafa in hip roze. Door hun pluizige oortjes en fluffy buikjes hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor en wil je niets liever dan met ze knuffelen. Ook nieuw zijn de Grey Wooleys in diverse grijstinten: Panda Parker, Ree Dasja en Stinkdier Skip. Door hun diverse grijze tinten en zachte vacht zijn ze stoer en lief tegelijk.

Eenhoorns zijn helemaal hip. En zeker eenhoorn Yara met haar mooie gekleurde manen en staart. Yara is er in twee maten en in een tuttledoekje. Met deze hippe knuffel steel je zeker de show!

Oude bekende, Rabbit Reece, heeft een nieuw pak! Met zijn outfit met wit en grijze strepen maakt hij helemaal de blits! Ook Rabbit Richie is er weer in nieuwe, hippe en eigentijdse kleuren. Wat dacht je van deep pink en deep grey. Deze kleuren matchen vast uitstekend bij jou en je stoere kinderkamer!
Zijn ze niet lief? Konijn Rosi in oud roze en Muis Mel in een mooie blauw/grijze tint? Beiden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit pluche en voelen daardoor heerlijk zacht aan. Daar wil je de hele dag wel mee knuffelen.

Happy Horse Happy Horse Happy Horse Happy Horse Happy Horse Happy Horse
Wis filter
Bekijk ook: