4-5 september 2022

Happy Horse

Over ons

Over Happy Horse
Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

Wat je van ver haalt…
Kennen jullie de kiwi? Nee niet het fruit, maar de grappige vogel met zijn enorme lange snuit uit Nieuw Zeeland? Gelukkig hoef je hiervoor niet helemaal naar Nieuw Zeeland, maar zijn ze binnenkort ook in Nederland te bewonderen. Kiwi Kim (roze) en Kiwi Kenzo (zacht grijs) hebben een grappige lange snavel en een prachtig verenkleed, gemaakt van zacht pluche. En zodra je met ze gaat spelen en knuffelen merk je dat ze zelfs nog zachter zijn dan je dacht. Beide kiwi’s zijn er meerdere formaten en uitvoeringen.

Op safari
Ook van ver maar uit een ander deel van de wereld komt Giraffe Gianny. Deze knuffel is uitgevoerd in de herkenbare en eigentijdse giraffe print en daarom helemaal van nu! Omdat hij mooi kan zitten, is hij ook een prachtige en kleurrijke accessoire voor op iedere kinderkamer.
Ook nieuw in de collectie is Olifantje Elba. Elba Is uitgevoerd in grijs met wit en hij heeft hele lange oren, waarin je je grootste geheimen kunt fluisteren en waarmee je heerlijk kan knuffelen. Elba is er in twee formaten en in een tuttle.

Trouwe vriend
Ook zijn er weer diverse hondenvrienden aan de collectie toegevoegd. Wat dacht je van de lekkere fluffy Dog Duffy met zijn zachte witte vacht? Hij wil het liefste de hele dag bij je op schoot liggen. Of Dog Dean, de stoere grijze terriër, die graag jouw beste vriend wil zijn.

Hipper dan hip
Tenslotte heeft onze stijlicoon, Rabbit Richie, weer wat nieuwe outfits gekregen. Hij is nu ook verkrijgbaar in stoer grijs en stylish geel. Als dat geen blikvangers zijn! Richie is verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen.

Categorieën

Kids