4-5 september 2022

BamBam

Over ons

Het Nederlandse merk Bambam is al jarenlang bekend vanwege de geweldige zwangerschaps-, newborn- en kraamcadeaus. De items scoren niet alleen goed bij iedere (aanstaande) moeder, maar passen door de gedekte kleurstelling ook in iedere babykamer. Bambam heeft de collectie uitgebreid met een aantal nieuwe artikelen:

Zoals bijvoorbeeld mama olifant met haar kleine. De kleine olifant klikt met zijn snuit in het staartje van zijn moeder en zo neem je ze samen mee op pad. Deze leuke set is uitgevoerd in duurzaam hout en verpakt in een luxe giftbox. Wat een prachtig cadeau!

Ook nieuw is de houten bijtring met de schattige konijnenoortjes. De bijtring is gemaakt van duurzaam hout. Terwijl je kindje op de bijtring sabbelt, kan hij lekker knuffelen met de zachte oortjes van zachte mêlee stof. De stof is wasbaar in de wasmachine.

Speen of knuffel mee naar bed? Met de rabbit knuffel en rabbit tuttle, uitgevoerd in wit en zacht grijs mêlee, heb je het beste van beiden. Beiden zijn uitgevoerd met handige koordjes, waaraan je op eenvoudige wijze een speentje kan bevestigen. Zo raak je het speentje nooit meer kwijt.

Houd je baby lekker warm op koude dagen met de luxe warme giftset, bestaande uit een pilotenpet, shawl en wantjes in zacht grijs mêlee. De set is verpakt in een mooie giftbox.

Categorieën

Kids