3+4 februari 2019

Bambam

Kids Gadgets & Gifts

www.bambam.nl

info@bambam.nl

Vrolijke kleuren en nieuwe items in de najaarscollectie van Bambam!
Het Nederlandse merk Bambam is al jarenlang bekend vanwege de geweldige zwangerschaps-, newborn- en kraamcadeaus. De items scoren niet alleen goed bij iedere moeder, maar passen door de gedekte kleurstelling ook in iedere kinderkamer. Bambam heeft de collectie uitgebreid met een aantal nieuwe artikelen.

Koffers al gepakt?
Wat dacht je van de koffertjes gevuld met leuke items van Bambam? In het kleinste witte koffertje ‘Brunch-time’ vind je een slab met de tekst ‘Brunch’, een plastic en ergonomisch vormgegeven eetsetje en een bijtring in de vorm van een ster. In het middelste grijze koffertje ‘Me-time’ vind je items uit de verzorgingslijn van Bambam: een luxe washand en lekkere wash & shampoo, een zachte houten borstel en kam en een mutsje om baby’s hoofdje lekker warm te houden. In de grootste mintgroen-kleurige koffer ‘Play-time’ zit een bal, een rubber badeendje, een paar sokjes, een lekkere zachte tuttle en een bijtring. De koffertjes worden ook apart en zonder inhoud verkocht en kunnen tevens als set gekocht worden. Ze zijn leuk voor op de babykamer en erg handig om spulletjes, als bijvoorbeeld luierdoekjes en verzorgingsproducten, in op te bergen.

Bestseller
De hand and footprint is al jaren een bestseller bij Bambam. Met dit blikje met gips maak je een afdruk van het handje en/of voetje van je kindje en hiermee heb je de mooiste herinnering voor later. De hand and footprint is nu ook uitgevoerd in mintgroene kleur en wordt samen met een paar sokjes in dezelfde kleur geleverd in een exclusieve cadeauverpakking.

Het sneeuwt!
Nieuw is ook de mooie muzikale snowglobe van Bambam met daarin de nieuwe dierenvriendjes. De sneeuwbol is gemaakt van kunststof wat niet snel stuk gaat en dus de veiligheid ten goede komt. Schud de bol maar heen en weer, dan sneeuwt het bij de vriendjes. De snowglobe speelt een lief deuntje zodat je kindje lekker in slaap valt.

Nieuwe kleuren
Bambam voegt wat kleurtjes toe aan de kledinglijn. De pakjes worden nu ook geleverd in de hippe kleuren roze, mintgroen en zachtgrijs mêlee. Bijpassend bij de pakjes zijn er ook slabben en mutsjes in dezelfde kleur.

Bambam Bambam Bambam Bambam Bambam Bambam
Wis filter
Bekijk ook: