1+2 september 2019

BamBam

Kids growUP

www.bambam.nl

info@bambam.nl

We beginnen met een uitbreiding van onze lijn met kinderkameraccessoires. Met deze nieuwe collectie brengen we BamBam in beweging! De nieuwe musical laat je swingen en de collectie ‘vriendjes’ wordt uitgebreid met een heerlijk zacht konijntje. Daarnaast zijn er ook nog een nieuw bewaardoosje en een stoere spaarpot in de vorm van een olifant. Met deze mooie blikvangers geef je de babykamer een geheel eigentijdse look.

BamBam is volop in beweging!
Nieuw in de collectie is de wobbly elephant. De baby kan de houten ringen makkelijk beetpakken en opstapelen tot een mooie toren, die lekker meedeint en wiebelt. Dit is een goede oefening voor de fijne motoriek van je kindje. Daarnaast is er nu de Musical Swing, een leuk muziekdoosje met daarop de vrolijke vriendjes van BamBam. Als het muziekje speelt, dansen de vriendjes vrolijk in het rond.
Speen of knuffel mee naar bed?
Met de nieuwste lijn van BamBam, bestaande uit een rabbit knuffel en tuttle kan het allebei. Beiden zijn uitgevoerd met handige koortjes, waaraan je op eenvoudige wijze een speentje aan kan bevestigen. Zo raak je het speentje nooit meer kwijt.
Herinneringen sparen voor later..
Kinderen groeien snel... voor je het weet is je baby een peuter. Het is daarom belangrijk om herinneringen vast te leggen. BamBam komt nu met een nieuw bewaardoosje (keep sake) met bovenop de vrolijke vriendjes. In het doosje kun je de eerste herinneringen van je kleine bewaren, bijvoorbeeld een haarlokje, een tandje of iets anders wat je dierbaar is. Daarnaast komt BamBam met een vrolijke spaarpot in de vorm van een olifant. Daar kan lekker veel in!

BamBam BamBam BamBam BamBam BamBam BamBam
Wis filter
Bekijk ook: