7-8 februari 2021

My Jewellery

Over ons

Wat begon als een sieradenlabel en hobby van een enthousiaste twintiger is in 6 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend e-commerce bedrijf met een sterke omnichannel strategie.

MY JEWELLERY COMMUNITY
De fanbase & populariteit van My Jewellery groeit met de dag. Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden modeliefhebbers via social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints & alles volgens de laatste trends. My Jewellery slaagt er altijd in te voldoen aan de laatste trendbehoeften van modeminnend Nederland. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collecties & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.

SKY IS THE LIMIT!
My Jewellery wordt gerund door een groep jonge & creatieve mensen die de mode- & e-commerce wereld anders durven te bekijken. Sky is the limit! Sharon Hilgers (28) is de founder van dit dynamische bedrijf en wordt bijgestaan door meer dan honderd gepassioneerde medewerkers. Stap voor stap proberen zij op organische wijze My Jewellery steeds naar een nieuw niveau te tillen. Ludieke & unieke marketingacties, innovatie op productgebied maar ook bedrijfsgebied voeren de boventoon en zorgen voor een geheel nieuwe kijk en aanpak.

PARTNER STORES
My Jewellery levert sinds 2011 een compleet assortiment sieraden & accessoires aan vooruitstrevende boutiques. Inmiddels is er een hechte relatie opgebouwd met deze partnerstores. Zij zien de naamsbekendheid van My Jewellery online als meerwaarde en profiteren offline van deze unieke positie binnen de sieradenbranche.

MARKETING
My Jewellery heeft haar naamsbekendheid te danken aan sterke marketingacties maar ook aan samenwerkingen met toonaangevende magazines, bloggers & BN'ers. Dagelijks worden er influencers op instagram gespot met sieraden, kleding of accessoires van My Jewellery. De sieraden schitteren regelmatig in rubrieken bij Linda.meiden, Glamour en &C Magazine. Zangeres Maan, Linda de Mol & Estelle Cruijf worden regelmatig gespot met kettinkjes, ringen of oorbellen. Ook vinden samenwerkingen plaats met (fashion)influencers zoals Beautygloss, Vivian Hoorn & Everydee.

THE FUTURE IS EXCITING!
My Jewellery is uniek door haar onafhankelijkheid en haar vernieuwde kijk op de modewereld & e-commerce branche. Dagelijks wordt er met hart & ziel gewerkt aan de ontwikkeling van het merk. Als je graag op de hoogte wilt worden gehouden volg je de social kanalen van My Jewellery!