4-5 september 2022

Lily-FLame

Contact

www.peachespresents.nl
info@peachespresents.nl
Broekhovenseweg 130-2
5021LJ Tilburg Nederland
+31135438383

B2B Sales
PeachesPresents
www.peachespresents.nl
info@peachespresents.nl
Jessica Heerkens-PIetsch
06-28925819

Over ons

Welkom in de wondere wereld van Lily-Flame Candles. We zijn gepassioneerd in het maken van kaarsen die een twinkeling in je oog brengen, een lied in je hart en een prachtige geur in je huis. We besteden talloze uren aan het selecteren van de juiste combinatie van geur, naam en het ontwerp van de verpakking.

Hoewel onze kaarsen veel navolgers hebben, is het niemand anders ooit gelukt om de magische combinatie van lekkere geuren, stoere ontwerpen en grappige namen die het tot een Lily-Flame-kaars maken, na te maken.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Greatest Mum kaars
Greatest Mum kaars
Een bruisende zoet bloemige geur begeleidt het roze, rode en witte kleurenpalet. Versierd met een paar verspreide bloemontwerpen zal dit een lach op het gezicht van elke moeder brengen.
€ 1.595,00
Sister kaars
Sister kaars
Liefste Zus , jij bent de beste Een doordacht geschenk van liefde en waardering. Kleine roze bloemen op pistachegroen, past perfect met een zoete, poederachtige geur. Echt heerlijk! Brandtijd 35 uur
€ 1.595,00
Vitalise
Vitalise
Fris, verkwikkend en energiek. Wanneer je batterijen beginnen te vervagen, steek de 'Vitalise' kaars aan en de energie komt naar je toe!
€ 1.595,00
Blush Diffuser
Blush Diffuser
Blush; De eerste kus van de nacht! Een zwoele, smeulende geur van dichtbij, en wanneer het in je kamer wordt verspreid, een uniek, kostbaar en mooi ding.
€ 3.250,00