27-28 september 2020

Anna + Nina

Over ons

Geïnspireerd door onze reizen naar exotische plaatsen zoals Thailand, Bali en India zijn we uit onze comfortzones gestapt en hebben we de rijke kleuren, ingewikkelde details en vreemde ontwerpen omarmd waar het Aziatische continent om bekend staat. Dankzij onze liefde voor geschiedenis, films, kunst en natuur zijn we in staat om coole, out-of-the-box ontwerpen te creëren die nog nooit eerder zijn gezien.

"We proberen onze sieraden en huisontwerpen die je-ne-sais-quoi-kwaliteit te geven die zo moeilijk te vinden is."
-Founders Anna de Lanoy Meijer & Nina Poot

Elk van onze collecties heeft zijn eigen speciale karakter, of het nu gebaseerd is op onze fascinatie voor Cabinets of Curiosities of de mysterieuze onderwaterwereld. Het is verbazingwekkend dat onze unieke designartikelen zo goed aansluiten bij ons dagelijks leven.

"We willen dat iedereen zich geïnspireerd voelt wanneer ze ons merk een bezoek brengen, of dit nu online is of in een van onze winkels in Amsterdam."
- Het ANNA + NINA-team

De rijke materialen die we gebruiken zijn zilver, goud, zoetwaterparels, onyx, zacht katoen, velours en messing: dit zorgt voor prachtige producten die we heel trots onze eigen producten kunnen noemen. We hopen dat hetzelfde voor jou geldt.

Laat ANNA + NINA je bij de hand nemen in een wereld vol verwondering ...

Wij zijn #annaninanl