2+3 februari 2020

Fabienne Chapot

Woonaccessoires Stationery & Boeken Dutch Design

neweditionhome.nl/nl/fabienne-chapot

info@neweditionhome.nl

Via New Edition
www.newedition.nl
info@newedition.nl

FABIENNE CHAPOT
Fabienne Chapot is de founder en CEO van modelabel Fabienne Chapot. Het brand maakt indruk sinds in 2016 de eerste ready-to-wear collectie werd gelanceerd en is één van Amsterdams meest besproken nieuwe labels. Het merk staat voor ‘Boldly Feminine’ en de kenmerkende stijl is uitgesproken maar tegelijkertijd vrouwelijk met een mix van kleuren, prints en fantasierijke details.

Met trots presenteren wij u ‘Animaux de Cuisine’.
De Animaux de Cuisine collectie van Fabienne Chapot, komt uit een wereld waar de kleuren levendiger en voller zijn en waar de prints avontuurlijk zijn en bijna tot leven komen…

Beetje bij beetje komen de dieren naar de keuken, tijd om te flirten met het servies.
In de keukenkast staan de borden te rammelen van plezier. De staart van het kleine sardientje begint te bewegen. Een kreeft springt op en terwijl hij over de koude keukenvloer kruipt maakt hij een ritmisch geluid met zijn scharen. De ontbijtschaaltjes kunnen niet wachten om het feest te starten. Een grote school van visjes komt binnen en de pelikaan stoot zijn hoofd tegen de lamp. De jachtluipaard loopt rond en het feest barst los op de keukentafel.

De collectie bestaat uit een mooie mix van handgeschilderde designs op porselein, welke je naar wens kunt verzamelen en mixen. De Animaux de Cuisine collectie bestaat ook uit glaswerk, tafel- en keukentextiel, home textiel en gift stationery.

New Edition Home is de exclusieve licentiepartner van Fabienne Chapot voor de productcategorieën servies, tafel-, keuken-, woontextiel en gift stationery.

Fabienne Chapot Fabienne Chapot Fabienne Chapot Fabienne Chapot Fabienne Chapot Fabienne Chapot
Wis filter
Bekijk ook: