5-6 september 2021

NOOX City Kids

Standnummer A.36

Over ons

Met NOOX City Kids ontdek je samen met je kindje je eigen stad. De producten van NOOX City Kids tonen alledaagse plekken en de bekende landmarks van de stad waarin jij je kindje grootbrengt. De producten zijn tot stand gekomen in samenwerking met een ontwikkelingspsychologe en zijn ontworpen om mee te spelen en samen de stad mee te ontdekken. 

Met zachte boekjes, 'mijn eerste momentjes'-kaarten en soft toys krijgt je baby de leukste eerste indrukken van zijn of haar stad. De stadsdieren vertellen het verhaal van Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen en Melbourne (en binnenkort meer steden) en tonen je de bekende gebouwen en kenmerkende dagelijkse taferelen.

In samenwerking met het mooie en duurzame merk Return to Sender en uitgeverij Leopold wordt de collectie dit najaar maar liefst uitgebreid met 20 nieuwe producten die voor het eerst op ShowUP worden getoond. Deze producten zijn niet meer stadsspecifiek en kunnen worden ingekocht door winkels uit iedere stad in binnen- en buitenland.

Alle producten worden met veel liefde bedacht en ontworpen door Inoek en Kristi. Uitgangspunt daarbij is de liefde die zij hebben voor de stad en voor mooie en unieke producten. Uiteraard wordt er ook gezorgd dat de producten worden gemaakt op een goede manier en onder de juiste omstandigheden.