4-5 februari 2024

NOOX City Kids

Standnummer G.173

Contact

www.nooxcitykids.nl/
info@nooxcitykids.nl
Verbrande Erven 6
3111PZ Schiedam Nederland
0646141467

Over ons

Met NOOX City Kids ontdek je samen met je kindje je eigen stad. De producten van NOOX City Kids tonen alledaagse plekken en de bekende landmarks van de stad waarin jij je kindje grootbrengt. De producten zijn tot stand gekomen in samenwerking met een ontwikkelingspsychologe en zijn ontworpen om mee te spelen en samen de stad mee te ontdekken. 

Met zachte boekjes, 'mijn eerste momentjes'-kaarten en soft toys krijgt je baby de leukste eerste indrukken van zijn of haar stad. De stadsdieren vertellen het verhaal van Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen en Melbourne (en binnenkort meer steden) en tonen je de bekende gebouwen en kenmerkende dagelijkse taferelen.

In samenwerking met het mooie en duurzame merk Return to Sender en uitgeverij Leopold wordt de collectie dit najaar maar liefst uitgebreid met 20 nieuwe producten die voor het eerst op ShowUP worden getoond. Deze producten zijn niet meer stadsspecifiek en kunnen worden ingekocht door winkels uit iedere stad in binnen- en buitenland.

Alle producten worden met veel liefde bedacht en ontworpen door Inoek en Kristi. Uitgangspunt daarbij is de liefde die zij hebben voor de stad en voor mooie en unieke producten. Uiteraard wordt er ook gezorgd dat de producten worden gemaakt op een goede manier en onder de juiste omstandigheden.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Ontdek onze unieke boekencollectie met karton- en flapjesboeken
Ontdek onze unieke boekencollectie met karton- en flapjesboeken
De boeken die je in onze collectie vindt bedenken en maken wij in onze eigen studio in samenwerking met toffe illustratoren en schrijvers
€ 9,95
Zit jouw stad of dorp erbij?
Zit jouw stad of dorp erbij?
In onze collectie komen er continue nieuwe steden, dorpen, provincies en zelfs eilanden bij. Vraag naar jouw stad bij ons op de stand.
€ 9,95
Samen spelen is het leukst!
Samen spelen is het leukst!
Naast onze babycollectie hebben we ook een ontzettend leuke speelgoedlijn! Hierin vind je o.a. puzzels, memospellen en crochet toys.
€ 9,95
Rompers van jouw eigen stad!
Rompers van jouw eigen stad!
Wie ons kent weet dat we een heel grote collectie rompers hebben van jouw eigen stad, dorp, provincie of eiland. En natuurlijk zorgen we ervoor dat deze collecttie continue wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen.
€ 9,95
Zullen we samen een collectie maken?
Zullen we samen een collectie maken?
Natuurlijk kan het voorkomen dat jouw stad er niet bij zit. Gelukkig is het voor ons geen enkel probleem om samen met jou een collectie te maken van jouw eigen stad. Vraag naar meer info op de stand of stuur ons een mail.
€ 9,50