1+2 september 2019

Patrick Hartog Design

Verlichting Dutch Design Designer

www.patrickhartog.com

contact@patrickhartog.com

Patrick Hartog is een Nederlandse ontwerper uit Rotterdam. Als een verlichtings- en productontwerper streeft hij naar eigentijds en elegant design met een beetje Nederlands speelsheid. Door natuurlijke materialen, elegante kleuren en esthetische vormen te gebruiken, creëren we een ontspannen sfeer en zorgen ervoor dat elke ruimte uniek kan zijn.

Wij geloven in oprecht vakmanschap, het soort waarbij je de handen in de klei moet steken. Wij geloven dat je dichtbij huis uniek talent kan vinden, en dat is de rede dat we met lokale producenten en ambachtslieden werken om onze producten in productie te brengen.

Patrick Hartog studeerde industrieel product ontwerpen in Delft en Den Haag. Hij ronde zijn studie af door af te studeren bij Richard Hutten in Rotterdam. Na het afronden van zijn studio heeft hij bij verschillende industrieel ontwerp bureau's gewerkt alvorens zijn eigen studio te openen.

Patrick Hartog Design Patrick Hartog Design Patrick Hartog Design Patrick Hartog Design Patrick Hartog Design Patrick Hartog Design
Wis filter