2+3 februari 2020

Men's Society

Personal Care Gadgets & Gifts Designer

www.menssociety.com/

sales@menssociety.co.uk

De natuurlijke huidverzorgingsproducten en geurproducten van Men's Society zijn voortgekomen uit de liefde voor plantkunde en modern speels design. We wilden cosmetica creëren met een doel, vol met rijke actieve botanicals die positiviteit verrijken en uitstralen. Dat is een genot om naar te kijken en te gebruiken.

We maken elk van onze producten in kleine series, met de hand, in een klein dorp in Norfolk, Engeland. Elk ingrediënt zorgvuldig selecteren op zijn potentie en effectiviteit. We bottelen, labelen en verzegelen elk product met liefde, zorg en aandacht en hopen dat de vreugde die we hebben bij het maken van elk product wordt gedeeld met het individu dat het gebruikt.

Maak het blikje los, til het deksel op en geniet van de inhoud. De handgemaakte geuren, de op maat gemaakte formules, het sensuele bad en lichaamsverzorging, allemaal gemaakt om de zintuigen te verrijken en te verlevendigen door middel van zicht, aanraking en een vleugje Britse humor.

Kwaliteit en speels functioneel ontwerp zijn onze kenmerken, het is deze zorg en aandacht voor elk detail, waardoor de Men's Society-reeks het perfecte cadeau is voor wie op zoek is naar een beetje grillige luxe.

Men's Society Men's Society Men's Society Men's Society Men's Society Men's Society
Wis filter
Bekijk ook: